Românii au Talent, sezonul 10. Florin Călinescu, impresionat de un concurent inedit

Românii au Talent, sezonul 10. Florin Călinescu, impresionat de un concurent inedit

Sezonul 10 din Românii au Talent a fost așteptat cu sufletul la gură de către fanii emisiunii. Au existat concurenți talentați care i-au lăsat pe jurați fără cuvinte, însă, la rândul lor și cei de la masa juriului ajung să uimească. Un astfel de episod a fost oferit de către Florin Călinescu.

Românii au Talent, sezonul 10

Românii au Talent, unul din cele mai așteptate show-uri de talente din România va debuta săptămâna aceasta la PRO TV cu sezonul numărul 10.  Fanii sunt în delir și se declară nerăbdători cu privire la debutul noului sezon, care se anunță a fi unul plin de surprize. Filmările pentru cel mai iubit show de televiziune au început încă din luna octombrie, iar în curând vor putea fi vizionate și de către telespectatori. ”Românii au Talent” a revenit pe micile ecrane din luna februarie cu sezonul numărul 10.  Se anunță numeroase surprize! Noul sezon al show-ului a avut premiera pe data de 7 februarie (vineri), ora 20:30.

Florin Călinescu, impresionat de un concurent inedit

În această seară începe al patrulea episod din noul sezon al show-ului ”Românii au Talent”, iar concurenții sunt unul și unul. Ediția din această seară ne va aduce față-n față cu copii care au muncit foarte mult și care își doresc să convingă publicul că ei sunt viitorul. Pe scena ”Românii au Talent”, în această seară, va urca o copilă de 11 ani care își dorește foarte tare să îl audă pe FLorin Călinescu spunând „Îți doresc să fii un Harry Potter al muzicii”.

Românii au Talent, sezonul 10. Florin Călinescu, impresionat de un concurent inedit
Românii au Talent, sezonul 10. Florin Călinescu, impresionat de un concurent inedit

Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent” încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. Noutatea care va fi adusă odată cu noul sezon al show-ului Românii au talent constă în faptul că fiecare jurat va avea opțiunea de a apăsa de două ori pe butonul auriu pentru concurenții care îi impresionează și care vor fi propulsați direct în etapa semifinalelor. Aceeași regulă se aplică și pentru Smiley și Pavel Bartoș.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI