EXCLUSIV | Data exactă la care va începe emisiunea Românii au Talent, la PRO TV. Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectatori

EXCLUSIV | Data exactă la care va începe emisiunea Românii au Talent, la PRO TV. Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectatori
EXCLUSIV | Data exactă la care va începe emisiunea Românii au Talent, la PRO TV. Sezonul 10, așteptat de milioane de telespectatori

Cel mai așteptat show al grilei de primăvară, de la PRO TV, ”Românii au talent”, este pregătit să dea startului celui de-al zecelea sezon, iar noi am aflat data exactă când va avea loc prima ediție.

Data exactă la care va începe emisiunea Românii au Talent, la PRO TV

Show-ul ”Românii au talent„ va debuta în 2020 cu sezonul 10. Filmările au început încă din ocombrie, anul trecut, iar în scurt timp, telespectatorii îl pot viziona și pe micul ecran.

Sezonul 10 al emisiunii ”Românii au Talent” îi are ca jurați pe nimeni alții decât Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre, iar trei dintre ei au fost la masa juriului încă din primul sezon. Prezentatorii celui mai iubit show de televiziune vor fi, la fel ca și în sezoanele trecute, Smiley și Pavel Bartoș.

Jurații sunt mai mult decât nerăbdători să apese pe butonul magic. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, declară Andra, potrivit paginademedia.ro.

Când începe sezonul 10 Românii au Talent, la Pro TV

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV, este așteptat de milioane de telespectatori. Potrivit surselor Impact.ro, cel mai probabil, prima ediție a noului sezon începe în data de 7 februarie 2020, vineri, ora 20:30. Așadar, pentru cei care așteaptă cu nerăbdare debutul celui de-al zecelea sezon, avem astfel, vești cât se poate de bune, deoarece acesta va începe în aproximativ două săptămâni!

”10 perfect e ceva ce nu am avut niciodată”

Florin Călinescu a ținut să precizeze despre începerea noului sezon ”Românii au Talent”„Pentru mine, personal, 10 perfect este ceva ce nu am avut niciodată, dar sper din toată inima ca acest sezon să primească nota 10. Orice concurent care vine la această emisiune este un câștigător și așteptarea mea este ca publicul să aprecieze toți concurenții!”, a declarat acesta, în timp ce Andi Moisescu crede că e cel mai bun sezon de până acum, iar Mihai Petre va fi nevoit să se adapteze noilor schimbări din sezon, și anume, două golden buzz în loc de unul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI