Românii au talent, LIVE TEXT de la PRO TV. Cine sunt ultimii concurenți care ajung în finală

Românii au talent, LIVE TEXT de la PRO TV. Cine sunt ultimii concurenți care ajung în finală
Vineri, de la ora 20:30, vei vedea a doua semifinală LIVE Românii au talent

Emisiunea Românii au talent te va ține iar lipit de televizor pentru că vineri seara, 24 mai, va avea loc a doua semifinală. Vor fi aleși concurenții care vor merge în finală, pentru a se confrunta pentru marele premiu.

Românii au telent: cum îți votezi favoritul, ca să-l trimiți în finală

De la ora 20:30, pe PRO TV, o săi ai șansa să-i revezi pe cei 12 semifinaliști de la Românii au talent care se vor lupta pentru a ajunge în marea finală. Doar cinci dintre ei vor putea trece mai departe în competiție, așa că va trebui să-ți votezi favoritul prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digi Mobil).

Vei putea să votezi abia după ce Pavel Bartoș și Smiley, prezentatorii emisiunii, vor spune „start vot” și ai dreptul la zece SMS-uri pe sesiune de vot. Codurile corespunzătoare fiecărui concurent vor fi afișate pe ecran, așa că nu trebuie să memorezi niciun număr.

Nu vei putea să votezi decât dacă locuiești în România. Serviciul de televoting pentru această emisiune nu este valabilă în afara teritoriului țării noastre.

Cine sunt cei 12 concurenți care se vor confrunta în a doua semifinală LIVE

Cei 12 semifinaliști care se vor confrunta sunt: cântăreţii de operă Alin Buruiană şi Isabela Stănescu, dansatorii Sebastian Petraşcu, Nikol Varga şi Casiana Oancea şi Alin Mătuşă, balerina Elena Gibson, cântăreţul Anton Joseph, trupa de acrobaţi Acro Duo, artiştii de circ Azeri Brothers şi Corul de copii al Operei Naţionale.

Alături de ei, vor urca pe scenă și dansatorii Kidd Strobe și Aris Negoiță, care au fost trimiși direct în semifinală prin Golden Buzz de către Andi Moisescu și Pavel Bartoș și Smiley.

Inna va cânta pe scena de la Românii au talent

inna

În a doua semifinală LIVE a competiției, Inna este invitat special și va cânta piesa Iguana. Este una dintre cele mai prolifice artiste în ceea ce privește numărul de piese lansate și este cunoscută în toată lumea. PE YouTube a atins iar un record – trei miliarde de vizualizări și cinci milioane de abonați.

„Sunt nerăbdătoare să mă întorc pe scena de la «Românii au talent» şi abia aştept să înceapă petrecerea. Voi cânta în premieră în România melodia «Iguana» şi sunt sigură că ne vom super distra!“, a declarat artista, potrivit Adevărul.