Jurații Românii au Talent, uluiți. Ce concurenți i-au lăsat fără cuvinte

Jurații Românii au Talent, uluiți. Ce concurenți i-au lăsat fără cuvinte
Emisiunea Românii au telent de pe Pro Tv - ediția de vineri 27 martie.

Cel mai iubit show de divertisment, Românii au talent, a început de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul #10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Românii au talent rămâne întâlnirea de vineri seara cu normalitatea și cu frumosul, rămâne unul dintre lucrurile care nu s-au schimbat și care pentru mulți dintre noi e important și necesar că se întâmplă.

UPDATE: Momentul care a însuflețit o Românie întreagă. Doi dansatori au luat Golden Buzz. Au dansat incredibil. Telespectatorii au rămas mască.

UPDATE: Moment fierbinte cu o șefă și un subaltern. Florin Călinescu: „Ce erai? Contabil, juridic, resurse umane?” „Ea era șefa mea care venea să-mi verifice socoteala”. „Puneți ceva pe voi, că acuș’ tre să fiți la filmări”. „Vă dau DA, pentru că știu c-o să luați NU”.

UPDATE: Gabriel State. Andi: Cât vrei noi să vedem? Andra: A fost a treia parte de la 50 shades of grey. Andra: Ne luăm de la un număr? Florin Călinescu: N-aș vrea să termin într-o notă fatalistă.

UPDATE: „Cânt pentru ea”. Momentul care a emoționat o sală întreagă.

UPDATE: Moment de hipnoză incredibil. Mihai Petre: „Ești primul artist care merita să-i dau X și să nu-l merite din plin”. Mihai Petre: NU. Andra: NU. Florin Călinescu: DA pentru un spitz german. Andi: NU si de la mine, n-o lua personal.

UPDATE: „Sunt magician, new Jacky Chan”. Magicianul care le rupe!!! Sfidează orice logică! Andi: „Tehnică impecabilă, concepție impecabilă”! Mihai Petre: „Un moment de magie rafinat”! 4 de DA pentru magicianul care face bani mari din bani mici!

UPDATE: Lavinia Florea, concurenta care are emoții mari. Are NU pe toate fronturile.

UPDATE: Mihai Petre: „Cred ca numai Pavel poate să facă asta”. Andi Moisescu: Când o să  mă fac mare, vreau să ajung ca tine! 4 de DA pentru cei trei băieți.

UPDATE: Daniela Pleșca, Republica Moldova. „De mică am visat s-ajung aici”. tata face un sacrificiu foarte mare. Și pentru asta îl reespect foarte mult. L-am strâns de picior și nu-i dădeam voie să plece din casă. „Părinții mei” Florin Călinescu își înghițea lacrimile. 4 de DA pentru fetița al cărei tată a plecat în străinătate ca s-o crească.

UPDATE: Constantin Stângă, hair stylist, femei. „10 întâmplări ciudate”, „ca un cadou pentru ediția a 10-a pentru „Românii au talent”. Florin Călinescu: „O să vin cu Smiley, să ne vopsim unul din noi”. Merge mai departe cu 3 de DA.

UPDATE: Mă bucur de reîntâlnire. DA pe toate fronturile pentru copii.

UPDATE: Mauricio Cugat Desolee, acrobatul îmbrăcat în fustă, care a făcut un număr agățat de păr.  Andi Moisescu: „Rar am văzut atâta grație la un bărbat”. Florin Călinescu nu și-a disimulat uimirea: „Chestia asta e cam trasă de păr. Nu am văzut atâta puritate”. Andra: „Ești o bucurie”. Patru de DA.

UPDATE: Adrian Roșca, electrician, prezintă mașina viitorului. „Mașina asta ne va schimba pe toți”. Timpul are și alte dimensiuni.  Veți curba spațiul/ timpul și veți ajunge în timpul unde Ștefan cel Mare e viu. Vă voi spune ce este timpul. Va crea 10 milioane de locuri de muncă. Invenția mea e mașina viitorului. Mașina asta va schimba toată umea auto-moto. Aerul comprimat la 7 grade. Ăsta-i viitorul. Viitorul aparține roții libere”. Mihai Petre a zis NU. „Mașina asta dilată timpul”. Inventatorul care nu a entuziasmat juriul. „O să vedeți că am dreptate”.

UPDATE: Cum sună Holograf pe patru voci. Telespectatoare: „Mi s-a făcut pielea găină”. Privirea aia, de telenovelă, când v-ați luat în brațe și… Andra… veniți încoace”. Andi: DA. Mihai Petre: „Mi s-a părut artificial”. NU.  Florin Călinescu: Total de acord cu Mihai Petre: DA.

UPDATE: Olimpia Carauleanu, 12 ani, balerină. După un spectacol de extremă violență, un moment de extremă delicatețe. „În mintea mea e numai balet”. Telespectatorii sunt în extaz: „O minunăție de fată”. Andra: „Generația voastră a ridicat ștacheta”. Andi Moisescu: „Cred că ești o mare balerină, deja”. Mihai Petre: „M-am transportat în lumea liniilor perfecte”. Patru de DA pentru balerina Olimpia Carauleanu.

UPDATE: Spectacol de violență extremă. Iorgu Agresoru: „În timp ce împărțeam durere în stânga și-n dreapta, părinții mei se bucurau”. Florin Călinescu către Andra: „Ești măritată cu păpădia aia de bărbat”. „Să-ți bagi picioarele în viitorul tău!”. Mihai Petre: „Nu sunt mare fan”. DA din partea lui Călinescu. E primul număr de wresling pe scena „Românii au talent”.   Trei de DA pentru Iorgu.

UPDATE: Un toboșar mascat face furori la „Românii au talent”. „Fac asta de la 9 ani. Sunt director academic la Academia de Arte Plastice din Chișininău”. Patru de DA. Andi Moisescu: „Bun, bun de tot!”.

UPDATE: „Am încercat baletul, înotul, nu-mi place contactul cu apa și nici să fiu prea grațioasă. Mama, când a auzit că ridic greutăți, m-o lăsat aici. Visul meu e s-o ajung pe Loredana Toma, campioană națională”. Fetița care i-a uimit pe jurați ridicând greutăți enorme. Andra: „Câte kilograme ai?”, „Am 25 de kg și pot să fac genuflexiuni cu 45”. DA pe linie pentru fetița-halterofil.

UPDATE: Fake Elvis – un NU de la Florin Călinescu. Mihai Petre: E „NU” , îmi pare rău! Înainte de Elvis, un grup de copii l-au impresionat pe Florin Călinescu. O fetiță din grup l-a impresionat pe Florin Călinescu, care i-a spus că îi amintește de Mihaela Rădulescu atunci când era mică. Micuța i-a dat imediat replica: „Am văzut-o la Ferma Vedetelor!”

Emisiunea Românii au talent de pe Pro Tv – ediția de vineri 27 martie

Iluzionistul Tomer Duday, bărbatul care i-a surprins pe jurați și pe telespectatori cu momentul său. Pasiunea lui a început la 7 ani când a fost la o petrecere aniversară, unde a întâlnit un magician. I-a plăcut atât de mult încât și-a dorit și el să facă același lucru. Tomer Duday este din Israel, are 38 de ani și este magicianul care a uimit pe toată lumea de la Românii au talent. A venit cu jumătate de masă, jumătate de femeie și a levitat în aer spre uimirea publicului.

„Cunoaște România, deoarce tatăl lui e din București. Iubește România. Muncește din greu și se gândește mereu la următorul pas.”

Al optulea GOLDEN BUZZ Sara Ardeleanu, puștoaica de 10 ani care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă în ediția de  sâptâmâna trecută

La 10 ani Sara Ardeleanu s-a mișcat incredibil pe scena Românii au talent. Mihai Petre nu a ezitat. A apăsat butonul de Golden Buzz și a trimis-o direct în finală. „Sara, tu ești minunea mea sezonul ăsta”. La 10 ani, Sara Ardeleanu spune că dansează de când se știe.

”Pe la 4 ani am mers pentru prima dată la o școală de dans și prima mea coregrafă m-a testat și m-a bagat direct în grupa de performanță, deși eram foarte mică. Ea a crezut în mine, m-a susținut, iar pasiunea mea pentru dans m-a făcut să îmi dezvolt talentul”.

Sara Ardelean la Românii au talent.
Emisiunea Românii au telent de pe Pro Tv – ediția de vineri 27 martie.

O nouă ediție a emisiunii Românii au talent

O nouă seară de vineri , la finalul căreia concurenții au demonstrat că talentul, emoția și bucuria de a fi scenă sunt elementele care pot menține pozitivismul în jurul nostru.

Laudele juraților au fost și de această dată la cote înalte: ”Mulțumesc pentru bucuria pe care mi-ați creat-o”, ”Nu am nicio îndoială că ești talentat”, ”Pentru mine este un dar rar și neprețuit ce ai făcut tu”, fiind doar câteva dintre reacțiile acestora. Vinerea viitoare, de la ora 20:30, noi concurenți vor demonstra că talentul lor merită o șansă pe scena Românii au talent! Românii au talent – #un10perfect

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI