Lacrimi și emoție la Românii au Talent! Jurații au rămas fără cuvinte când au văzut asta

Când ar trebui să înceapă LIVE-urile Românii au Talent. PRO TV a făcut anunțul momentului

Românii au talent este o emisiune difuzată de Pro TV în prime time, la ora 20.30. Show-ul de televiziune a ajuns la sezonul cu numărul zece. Astăzi, 10 aprilie urmărim episodul 10, din sezonul 10, al emisiunii Românii au talent.

UPDATE: 23:13. Jaxell Frias din Spania a venit la Românii au Talent să facă trucuri cu ţigarea electronică. Astfel, a început să scoată fum pe nas şi pe gură, făcând cerculeţe. „Nu sunt de acord cu asemenea manifestări. Nu îmi place să fiu fumător pasiv, însă din punct de vedere estetic a fost frumos„, a spus Mihai Petre. Fumătorul a obţinut doi de DA, de la Andi Moisescu şi Andra.

Pavel Bartoş nu a fost de acord cu Florin Călinescu şi Mihai Petre. „Voi aţi jurizat viciul, nu talentul„, le-a spus pavel Bartoş celor doi juraţi.

UPDATE: 22:57. Raisa Ioana Gogu, 9 ani, din Bucureşti, a prezentat pe scena Românii au Talent un dans contemporan. „Sunt încântat. M-ai cucerit cu zâmbetul senin, bravo„,a spus Mihai Petre. „Eşti un vestitor al mai binelui şi am impresia că salvarea va veni din generaţia voastră„, a spus Andi Moisescu. Fetiţa a primit 4 de DA.

UPDATE: 22: 50. Un bărbat care încearcă să pună în echilibru tot felul de lucruri a reuşit să echilibreze o motocicletă să stea doar pe cric, pe o cărămidă, în timp ce un copil se afla pe motor. De asemenea, a echilibrat un scaun să stea într-un picior, pe o cărămidă, în timp ce pe scaun se afla o doamnă. Rocky Byun din Coreea de Sud, artist de echilibristică, a primit 4 de DA şi a trecut în etapa următoare.

UPDATE: 22:42. Jumping Crwe, o trupă alcătuită din 4 dansatori, din Cluj Napoca a primit 3 de DA din partea juriului Românii au Talent. „Sunt mândră de voie. Pentru nişte ardeleni v-aţi mişcat bine„, a spus Andra. „Nu sunteţi rapizi, trebuie să lucraţi la condiţia fizică. Nu pare că e un număr profesionist de dans„, a spus Mihai Petre oferind un NU trupei de dans.

UPDATE: 22: 27. Adrian Simion, inginer constructor, în vârstă de 31 de ani, din Focşani a venit la show-ul de talente să recite o poezie proprie. Îmbrăcat în clovn, artisul de ocazie, a recunoscut că în cei 4 ani de facultate de construcţii el mai mult a recitat. „Mă feresc pe scenă să spun textele mele pe scenă, pentru că nu ştiu cum să le spun„, a declarat Forin Călinescu. Inginerul contructor a primit 4 de DA.

UPDATE: 22:13. Florin Vechiu a revenit după opt ani la Românii au Talent. Tânărul de 26 de ani i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. De când a apărut ultima dată pe scena PRO TV, a ajuns să muncească în Germania. S-a întors în țară special pentru emisiune, dar nu a reușit să treacă în etapa următoare. După momentul lui Florin Vechiu toată sala i-a cântat lui Andi Moisescu „La mulţi ani”. Astfel, tabloul cu chipul lui Andi Moisescu ajuns la sărbătorit.  

UPDATE: 22:06. Micuțul Raul i-a cucerit din primele momente pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Avea doar 8 ani atunci când a început să cânte la țambal, călcând pe urmele bunicilor. „Ai cântat o lucrare foarte complexă!”, i-a declarat Andi Moisescu. Umorul lui l-a cucerit și pe Florin Călinescu, primind cu brio 4 de DA.

UPDATE: 22:00. Giacomo Fratini din Italia a apărut pentru prima dată la televizor. A făcut-o la îndemnul unor prieteni şi a venit îmbrăcat în pantaloni scurţi şi cizme. Bărbatul a prezentat un dans la bară. „Energic momentul tău. Eşti sigur pe mişcările tale„, a spus Andra, încântată de apariţia şi numărul italianului. „Este extrem de dificil să faci ceea ce faci tu, bravo„, a spus Mihai Petre. Sportivul, fost electrician, a primit patru de DA.

UPDATE: 21: 48. Silviu Urdea, un scriitor de 27 de ani din Braşov, a venit la Românii au Talent să-şi arate forţa. Acesta a tras o maşină de teren pe scenă, în timp ce citea. A ridicat nişte greutăţi, 230 de kilograme în două mâini, apoi a luat microfonul şi l-a chemat pe Mihai Petre lângă el. „Te văd un om echilibrat. Te rog să deschizi acea valiză„, i-a spus Silviu juratului ajuns pe scenă. În valiză se aflau cărţi scrise de Silviu Urdea. Acesta i-a dăruit lui Mihai Petre două din cărţile scrise de el. Musculosul a primit trei de NU şi un DA.

UPDATE: 21:38. Lulu şi Titu au intrat pe scena Românii au talent să cânte. Lulu Pascu are 62 de ani, iar Titu Vânătoru are 46 de ani. Aceştia au interpretat o melodie de muzică uşoară-„Sărut femeie mânat”, după care au cântat câteva versuri improvizate. „Sigur v-a crescut vânzarea şi pe anul viitor„, a spus Florin Călinescu. „Este precum o echipă de resuscitare. Oricând aduce veselie„, a spus Andi Moisescu. Cei doi cântăreţi au trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE: 21: 22. Naynen Abessi are 26 de ani, este din Tunisia, a terminat medicina la Arad, specialitatea Neurologie, şi a venit la Românii au talent să cânte. „Pentru mine arta este o evadare din stres„, a spus tânăra tunisiană. Melodia cântată a fost una din folclorul spiritual tunisian. „Nu e uşor de cântat aşa ceva, deci te apreciez” a spus Andra. Tânăra a primit 4 de DA din partea juriului.

UPDATE: 21:15. „Cel mai vestit terapeut din lume”, după cum el însuşi s-a numit, a apărut pe scena Românii au talent unde le-a spus juraţilor că „noi cu emisferele noastre cerebrale contribuim la încălzirea globală„. A primit doi de NU, fapt care l-a făcut pe bărbat să spună că este nevoit să meargă la alte televiziuni. Bărbatul dezamăgit de juriul Românii au talent are 58 de ani şi este din Tulcea.

UPDATE: 21:05. Grupul sportiv Aquila a prezentat pe scena Românii au talent un număr de arte marţiale. Rând pe rând, grupuri de cîte doi elevi, băieţi şi fete au prezentat tehnici de autoapărare şi atac. „M-am uitat cu mare plăcere la tot momentul. La pectacol aveţi toţi centura neagră, chiar dacă există centuri de mai multe culori în grup„, a spus Andi Moisescu. Florin Călinescu i-a îndemnat pe sportivi să râdă, că „nu mai sunt în luptă„. „Ne vedem cu patru de da în faza următoare„, le-a spus Florin Călinescu.

UPDATE: 20: 50. Tina şi Marts Smolko dansează de cinci ani împreună şi sunt soţ şi soţie. Cuplul din Letonia a prezentat pe scena Românii au talent un număr de dans sportiv. O parte din dans s-a desfăşurat pe soneria unui telefon. Juriul Românii au talent i-au aplaudat pe cei doi în picioare. „După cum aţoi dansat. Ce titluri aveţi„. i-a întrebat Andra. „Şi eu mă bucur să avem un cuplu aşa faimos, vicecampioni. au arătat un dans sportiv la nivel înalt„, a spus Mihai Petre. Cuplul de dansatori a trecut în etapa următoare cu 4 de DA.

UPDATE: 20:45. Dan Manciulea a interpretat pe scena Românii au talent un cântec la chitară, compoziţie proprie-„Un pamflet la adresa păoliticienilor”. „Sunt total de acord cu tine, dar nu înţeleg ce a vrut autorul să spună cu Na. Na, Na„, a spus Florin Călinescu.

UPDATE: 20:40. A început noua ediţie Romanii au talent. Sasha Mihai, un elev de 9 ani din Bucureşti, a primit 4 de DA pentru pentru un număr de dans modern.

Emisiunea Românii au Talent de pe Pro Tv – ediția a zecea de vineri 10 aprilie

Ediția a noua a emisiunii Românii au talent, care a avut loc săptămâna trecută, pe 3 aprilie, a oferit cel de-al zecelea Golden Buzz al sezonului 10, Românii au talent.

Mai exact, Andra, a fost profund impresionată, de Siena Vușcan, fetița de numai 10 anișori și cu o voce de aur.

Despre Siena Vușcan

Părinții Sienei Vușcan sunt din Cluj, dar de șase ani de zile locuiesc în China, la Huangdao. Planurile acestora sunt de a călători în cât mi multe țări, dar deocamdată sunt ținuți pe loc de cariera muzicală pe care o are Siena în China.
Ambii părinți ai Sienei sunt profesori universitari. Mama acesteia este profesoară de artă, iar tatăl său este profesor de economie. Siena mai are încă doi frați mai mici, o soră de șase ani și un frățior de un an.

Parcursul Sienei Vușcan

Siena împreună cu părinții acesteia au locuit o perioadă în SUA, până la vârsta de cinci ani, când s-au mutat în China. Aceasta a învățat foarte repede limba chineză, cam într-un an și jumătate. Fetița vorbește foarte bine și engleza, iar cu părinții în casă vorbește doar limba română.

Siena Vușcan.
Emisiunea Românii au Talent de pe Pro Tv – ediția a zecea de vineri 10 aprilie.

Siena și-a dat seama că îi place muzica pe când avea vreo șapte anișori. Ea a fost invitată să cânte pe la diverse emisiuni de talente, lături de tatăl ei. Dar momentul decisiv a fost atunci când a fost invitată la o emisiune în Shanghai, pe o scenă mare, unde a uimit pe toată lumea. De  atunci a început să se pregătească în domeniu.

Sienei îi place muzica, pictura, actoria

De când a descoperit că îi place muzica, că îi place să cânte, Siena face lecții de canto, unde merge cam de patru ori pe săptămână. Cântă operă în limba chineză. Participă la emisiuni în China și pe lângă talentul muzical, fetița și-a mai descoperit și talentul actoricesc. Ea cântă și filmează pentru reclame și joacă și în seriale.
Este susținută în tot ceea ce face de mama ei, care repetă cântece cu ea. Siena mai are o pasiune pe care o împărtășește cu mama ei, aceasta fiind desenul. Micuța desenează de când se știe, face expoziții pentru școală sau prieteni. îi place să deseneze natura statică și să facă portrete. Și nu în cele din urmă, îi place să scrie povești. Ar vrea să devină cântăreață de operă, pictoriță su regizoare.

Îi place în România și i se face dor de ea, dar când este aici, i se face dor de China.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI