Românii au talent, vineri, ora 20:30, la Pro TV. Mihai Petre accidentează o concurentă. „Nu am mai dansat de mult”

Românii au talent, vineri, ora 20:30, la Pro TV. Mihai Petre accidentează o concurentă. „Nu am mai dansat de mult”
FOTO: Românii au Talent / Pro TV

O nouă ediție a emisiunii Românii au talent este transmisă vineri, 22 martie, de la ora 20:30, de postul de televiziune Pro TV. Jurații sunt impresionați de un număr de salsa, iar Mihai Petre, din exces de zel, accidentează o concurentă.

Jurații de la Românii au talent sunt încântați de numerele oferite de o nouă serie de concurenți care urcă pe scenă pentru a-i impresiona nu doar pe Andi, Andra, Mihai și Florin, dar și publicul prezent în sală și pe cel care urmăreșe show-ul de talente la televizor. O concurentă de numai 12 ani reușește să uimească pe toată lumea, iar Smiley, uluit de-a binelea, reușește să mai spună doar atât: „Nu înțeleg, băi, nene! Nu are limite, nu are limite, efectiv… nu există limite.”

Românii au talent, ora 20:30, la Pro TV

Producătorii anunță că noua ediție din sezonul #9suprem al show-ului Românii au talent este una extraordinară. Concurenții au prestații care ridică publicul în picioare și îi fac pe Smiley și Pavel Bartoș să urce pe scenă alături de cei 4 jurați în timpul unei reprezentații. Se cântă, se dansează, sala e plină de voie bună, iar Andra îi învață câteva mișcări de dans pe Pavel și Smiley.

Mihai Petre accidentează o concurentă

Mihai Petre este impresionat de numărul de salsa oferit de una dintre concurente și urcă pe scenă pentru a dansa alături de ea, numai că, după cum o recunoaște și el, nu a mai dansat de mult. Astfel, ajunge să o accidenteze pe concurentă.

„Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău. Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie”, spune Mihai Petre, cu o oarecare doză de îngrijorare.

„Eu nu mai dansez cu Mihai Petre”, este replica Andrei. Emisiunea Românii au talent e în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI