Cine sunt finaliștii Românii au talent, care se vor confrunta pentru marele premiu de 120.000 de euro

Cine sunt finaliștii Românii au talent, care se vor confrunta pentru marele premiu de 120.000 de euro
Au fost aleși finaliștii la Românii au talent

Au fost aleși finaliștii de la Românii au talent, care se vor confrunta pentru marele premiu. Al nouălea sezon al concursului se apropie de final și, cu toate că au fost numeroși concurenți talentați, doar unul va putea pleca acasă cu trofeul.

Vineri seara, 24 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, în care ultimii 12 semifinaliștii s-au confruntat și au luptat cu toate armele talentului pentru a dovedi că merită să ajungă în marea finală.

Românii au talent: luptă strânsă în a doua semifinală LIVE

Cei 12 semifinaliști care au urcat aseară pe scenă au fost cântăreţii de operă Alin Buruiană şi Isabela Stănescu, dansatorii Sebastian Petraşcu, Nikol Varga şi Casiana Oancea şi Alin Mătuşă, balerina Elena Gibson, cântăreţul Anton Joseph, trupa de acrobaţi Acro Duo, artiştii de circ Azeri Brothers şi Corul de copii al Operei Naţionale.

Alături de ei, au urcat pe scenă și dansatorii Kidd Strobe și Aris Negoiță, care au fost trimiși direct în semifinală prin Golden Buzz de către Andi Moisescu și Pavel Bartoș și Smiley.

Dintre aceștia, favoritul publicului a fost Corul de copii al Operei Naționale, care a interpretat piesa Bohemian Rhapsody, a celebrei formații Queen. De când a fost difuzat filmul realizat în memoria artistului Freddy Mercury, această formație a revenit în atenția publicului pentru că intrase aproape în anonimat de mai mulți ani. Doar fanii înfocați ai trupei își mai aminteau de ce a fost cândva Queen. Acum, o mulțime de tineri redescoperă talentul lui Freddy și îi reinterpretează melodiile ca să fie în trend.

Al doilea concurent aflat în topul preferințelor telespectatorilor a fost Aris Negoiță, băiețelul de 8 ani, poreclit Mowgli de România, care a dansat cum a știut mai bine, pe o coregrafie demnă de noua sa poreclă. Tot datorită votului publicului au ajuns în finală și balerina Elena Gibson (42 de ani) și cântărețul Anton Joseph (24 de ani).

Cine sunt marii finaliști

aris negoita romanii au talent
Aris Negoiță, 8 ani

A doua semifinală a fost destul de dificilă, pentru că jurații Românii au talent, Florin Călinescu, Mihai Petre, Andi Moisescu și Andra au fost nevoiți să se folosească de acel Wild Card pentru a „salva” unul dintre concurenți. Iar alegerea a fost „regurgitatorul profesionist“ Stevie Starr, cunoscut şi drept „omul care înghite tot“.

Astfel, cei cinci finaliști aleși din a doua semifinală sunt:

  1. Corul de copii al Operei Naționale;
  2. Aris Negoiță;
  3. Elena Gibson;
  4. Anton Joseph;
  5. Isabela Stănescu.
  6. Stevie Starr

Acestora li se alătură în marea finală „Românii au talent“ cei cinci concurenţi aleşi după prima gală live, respectiv croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), dansatoarea Ema Stoian (10 ani), magicianul Magitot, pianistul Rareş Bratu (15 ani) şi contorsionista Andreea Tucaliuc.