Mesajul croitoresei de la Românii au Talent, pentru Mihai Petre. Ce i-a promis juratului de la PRO TV

Mesajul croitoresei de la Românii au Talent, pentru Mihai Petre. Ce i-a promis juratului de la PRO TV

Croitoreasa de la Românii au Talent, care are o voce fantastică, a reușit să ajungă în marea finală a concursului datorită Golden Buzz-ului dat de Mihai Petre. Emoționată, Ana Maria Pantaze i-a transmis un mesaj de mulțumire.

Croitoreasa de la Românii au Talent, cum a ajuns să fie cunoscută cântăreața care a impresionat deopotrivă publicul și juriul, a ajuns în finală, unde se va lupta pentru premiul cel mare.

Ana Maria Pantaze a fost favorita publicului în prima gală live a competiției de la PRO TV. Ea a impresionat pe toată lumea nu doar datorită talentului său vocal, ci și prin povestea de viață destul de tristă care a ținut-o departe de lumea la care visa – lumea muzicii.

Performanța ei de a ajunge în finala unei competiții destul de dificilă din cauza numărului mare și variat de talente a fost remarcată, iar recunoștința este pe măsură:

„Îți mulțumesc mult, Mihai Petre, pentru că ai crezut în mine. După ce ai apăsat Golden Buzz, mi-am promis că voi ajunge în semifinală și te voi face mândru de alegerea momentului tău de Golden Buzz. Sper că a funcționat!”

Croitoreasa-cântăreață de la Românii au Talent care a impresionat o țară întreagă

romanii au talent croitoreasa ana maria pantaze

La fel ca mulți alți români, Ana Maria n-a putut să-și urmeze visul și să aibă o carieră în domeniul pentru care are cu adevărat înclinație din cauza situației materiale precare. Nu știe cum s-a ales cu vocea angelică. Știe doar că i-a plăcut să cânte încă de când era copil.

„Nici acum nu îmi dau seama cum. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând, pe urmă am ajuns la karaoke. Lumea a început să spună că am voce și că ar trebui să fac ceva cu ea, dar am zis că eu vin «de fun» la karaoke, nicidecum să impresionez pe cineva. M-au împins de la spate prietenii: «Du-te, du-te și fă ceva!». Și m-am dus”, a povestit croitoreasa-cântăreață.

Oficialii români, de dinainte și de după Revoluție, s-au lăudat mereu cu valorile culturale ale țării noastre, dar nu le-au promovat niciodată și, mai ales, nu au ajutat tinerele talente să se ridice din anonimat și să-și cultive vocația. Ana Maria Pantaze este un exemplu clasic de român care ar fi putut rămâne în continuare în anonimat și sărăcie dacă n-ar fi fost emisiunea Românii au Talent.

„Timpurile erau altfel. Atunci când eram eu mică era mai greu, trebuia să dai foarte mulți bani și părinții mei nu au avut bani atât de mulți, încât să mă trimită la o școală de canto. Prima oară am făcut balet, pe urmă de la balet m-am dus la dansuri clasice, după aia m-am dus în croitorie pentru că nu am mai avut bani să continui. Și ăsta a fost jobul pe care l-am continuat”, a declarat croitoreasa.