Românii au Talent, ediție fără precedent. Milioane de români au văzut ce s-a întâmplat la PRO TV

Românii au Talent, ediție fără precedent. Milioane de români au văzut ce s-a întâmplat la PRO TV
Românii au Talent, ediție fără precedent - 28 februarie. Numerele preferate ale românilor

Românii au Talent a surprins cu încă o seară magică! Ediția de ieri, 28 februarie, a adus încă un Golden Buzz la colecția celor mai buni care s-au dus direct în semifinale. Care au fost numerele care i-au impresionat cel mai mult pe români?

Românii au Talent, ediție spectaculoasă – 28 februarie

Ediția de ieri, 28 februarie, a show-ului preferat de români a adus premiere peste premiere, râsete, lacrimi și emoții la cote înalte. Poveștile de viață ale celor mai talentați au făcut mai frumoasă seara și le-au oferit celor de acasă lecții impresioante. Concurenții care le-au rămas în minte românilor au fost: patiserul care și-a încercat norocul și la Vocea României, Daria – fetița cu hoverboard-ul, Cristina Pucean, Grigore Curentatu’ cu hazul său și Vitan – orfanul crescut de măicuțe. De asemenea, cifrele uluitoare după marele show au copleșit producătorii. Românii au Talent a spart audiența cu:  14.0 puncte de rating și 43.5% share!

„O nouă seară a talentelor a adus reprezentații care i-au impresionat pe jurați și pe cei prezenți în sală și le-a oferi telespectatorilorșansa de a se bucura de un adevprat spectacol. „Sunt impresionat de felul în care dansați!”, „Mă așez ca să nu mă auziți la microfon, altfel aș fi stat pentr a face o reverență” sau „Am visat, sa îndeplinit. Un moment frumos”, au fost doar câteva dintre replicile pe care le-au avut Andi, Florin, Mihai sau Andra în momentele de jurizare”
Comunicat Pro TV

Daria Maria, micuța blondină care a pus mâna pe Golden Buzz-ul serii
Daria Maria, micuța blondină care a pus mâna pe Golden Buzz-ul serii

„Sunt foarte norocos”

„M-am născut la 6 luni, mama m-a lăsat la spital, de acolo m-a luat un preot și m-a dat surorilor de la mănăstire. Mama mea biologică a negat că sunt fiul ei, m-a durut, dar am înțeles că trebuie să merg înainte, am înțeles că mama nu e cea care te face, ci cea care te crește. Sunt foarte norocos că a avut cine să mă crească și să mă iubească. Când sunt pe scenă și când sunt mândru pentru că le mulțumesc surorilor pentru asta”
Augustin Vitan