Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a depășit orice obstacol. Ce își dorește după ce a fost crescut de călugărițe

Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a depășit orice obstacol. Ce își dorește după ce a fost crescut de călugărițe
Auustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a fost crescut de călugărițe are un vis neîmplinit

Augustin Vitan a smuls lacrimile spectatorilor și nu numai. Tânărul a pășit extrem de timit pe scena de la Românii au Talent, nu prea conștient de valoarea și talentul său. Povestea din spatele vocii lui angelice a curprins pe toată lumea. Ce vis neîmplinit are băiatul?

Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a depășit orice obstacol

Augustin, tânărul orfan plin de emoții, a reușit să cucerească pe totată lumea cu vocea sa angelică. Precum se spune, în spatele unui mare talent se ascunde și o poveste de milioane. Acesta s-a născut prematur, la doar 6 luni, mai apoi a fost abandonat de mama sa. Din fericire, un preot l-a luat sub aripa sa și i-a făcut cunoștință cu cele ce aveau să-i ofere educație și iubire – măicuțele care au avut grijă de el.

Acum, Augustin le mulțumește și cântă pentru a le face mândre. Cu toate astea, visul său de a face parte dintr-o familie rămâne încă în același stadiu. Din păcate, soarta a decis ca adolescentul să crească în mănăstire și să nu simtă adevărata dragoste a unui cămin normal până la vârsta aceasta.„A fost cineva care voia să-l adopte, dar Augustin avea 4 ani, iar familia care l-a luat a vrut un copil mai mic. El și acum își dorește o familie”, au spus măicuțele care l-au crescut.

Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a emoționat cu povestea sa de viață
Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a emoționat cu povestea sa de viață

„Mama m-a lăsat la spital”

„M-am născut la 6 luni, mama m-a lăsat la spital, de acolo m-a luat un preot și m-a dat surorilor de la mănăstire. Mama mea biologică a negat că sunt fiul ei, m-a durut, dar am înțeles că trebuie să merg înainte, am înțeles că mama nu e cea care te face, ci cea care te crește. Sunt foarte norocos că a avut cine să mă crească și să mă iubească. Când sunt pe scenă și când sunt mândru pentru că le mulțumesc surorilor pentru asta”
Augustin Vitan

Urmăriți Playtech.ro și pe