Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a depășit orice obstacol. Ce își dorește după ce a fost crescut de călugărițe

Auustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a fost crescut de călugărițe are un vis neîmplinit

Augustin Vitan a smuls lacrimile spectatorilor și nu numai. Tânărul a pășit extrem de timit pe scena de la Românii au Talent, nu prea conștient de valoarea și talentul său. Povestea din spatele vocii lui angelice a curprins pe toată lumea. Ce vis neîmplinit are băiatul?

Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a depășit orice obstacol

Augustin, tânărul orfan plin de emoții, a reușit să cucerească pe totată lumea cu vocea sa angelică. Precum se spune, în spatele unui mare talent se ascunde și o poveste de milioane. Acesta s-a născut prematur, la doar 6 luni, mai apoi a fost abandonat de mama sa. Din fericire, un preot l-a luat sub aripa sa și i-a făcut cunoștință cu cele ce aveau să-i ofere educație și iubire – măicuțele care au avut grijă de el.

Acum, Augustin le mulțumește și cântă pentru a le face mândre. Cu toate astea, visul său de a face parte dintr-o familie rămâne încă în același stadiu. Din păcate, soarta a decis ca adolescentul să crească în mănăstire și să nu simtă adevărata dragoste a unui cămin normal până la vârsta aceasta.„A fost cineva care voia să-l adopte, dar Augustin avea 4 ani, iar familia care l-a luat a vrut un copil mai mic. El și acum își dorește o familie”, au spus măicuțele care l-au crescut.

Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a emoționat cu povestea sa de viață
Augustin Vitan, orfanul de la Românii au Talent care a emoționat cu povestea sa de viață

„Mama m-a lăsat la spital”

„M-am născut la 6 luni, mama m-a lăsat la spital, de acolo m-a luat un preot și m-a dat surorilor de la mănăstire. Mama mea biologică a negat că sunt fiul ei, m-a durut, dar am înțeles că trebuie să merg înainte, am înțeles că mama nu e cea care te face, ci cea care te crește. Sunt foarte norocos că a avut cine să mă crească și să mă iubească. Când sunt pe scenă și când sunt mândru pentru că le mulțumesc surorilor pentru asta”
Augustin Vitan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI