Românii au o nouă televiziune. Reţeaua pe care se vede postul

Românii au o nouă televiziune. Reţeaua pe care se vede postul
Românii au o nouă televiziune. Rețeaua pe care va putea fi urmărit postul de televiziune. Ce informații se pot urmări.

Românii au o nouă televiziune. Canalul de televiziune este de câteva zile înregistrat pe una dintre rețelele mari de cablu din țara noastră. Ce programe televizate pot fi urmărite, în ce intervale orare și cine vor fi prezentatorii care vor încerca să-i mențină pe telespectatori lipiți de micile ecrane. Ce știm până acum.

Românii au o nouă televiziune. Ce post de știri a apărut la TV

Un nou post TV a apărut în România. Poți să îl vezi la televizor chiar în seara zilei de astăzi. Poți urmări jurnale de știri, precum și o serie de talk-show-uri interesante. Este vorba despre postul de televiziune Prima News, canal care a început deja să emită programe concepute special pentru români.

Canalul este pe una dintre rețelele mari de cablu. Momentan, este în reţeaua Vodafone (fostul UPC). În viitorul apropiat, însă, Prima News va putea fi urmărită și de către abonații Orange, potrivit informațiilor obținute de PaginadeMedia.ro.

În prezent, canalul de televiziune se află inclus în zona televiziunilor tematice de ştiri. Prima News ocupă poziția 415 pe listă, potrivit sursei citate. Dacă nu ai televizor acasă și vrei să urmărești emisiile de pe Prima News, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul dedicat acestuia. Este vorba despre PrimaNews.ro, unde poți să urmărești emisia live.

Ce poți urmări la postul TV Prima News. Cine prezintă emisiunile

Așadar, chiar din seara zilei de joi, 8 decembrie, poți urmări mai multe emisiuni pe Prima News. În programul de astăzi, începând de la orele 14.00, 18.00 și 22.00 au fost difuzate câteva jurnale Focus. Pe lângă acestea, se emit și talk-show-uri.

Postul de știri Prima News este coordonat, pe partea editorială, de către Mădălina Rădulescu, un producător cu experiență în zona știrilor, arată sursa citată. Aceasta a activat timp îndelungat la postul de televiziune Realitatea TV. Printre realizatorii programelor televizate se numără și Ciprian Aron (16.00), Alina Manolache (19.00) şi Sabin Gherman (de la 23.00).

Lansarea postului de televiziune Prima News a fost anunțată, pentru prima dată, în luna septembrie. S-a întâmplat în cadrul unui eveniment Prima Fest. O serie de programe televizate ale Prima News sunt preluate și prezentate și de Profit News. Cea din urmă stație, precum și Prima News, face parte din grupul Clever.

Echipa posturilor din cadrul grupului Clever este formată, printre alții, din: Mircea Dinescu, Alina Manolache, Sebastian Zachmann, Raluca Al-Haddad, Sabin Gherman, Ciprian Aron şi Constantin Opriş. Directorul de știri de la Prima TV, Costi Mocanu, va susține și el un talk-show la Prima News.

Urmăriți Playtech.ro și pe