CNA amendează România TV, după o intervenție a lui Sebastian Ghiță! Ce a spus acesta în direct

Autor: Daniel Ștefan - 18:04, 07 mai 2019

România Tv a fost amendată de CNA după ce moderatorul emisiunii, Victor Ciutacu, l-a lăsat pe Sebastian Ghiță să amenințe și să instige la violență.

Sebastian Ghiță a vorbit în direct, prin legătură telefonică, în emisiunea prezentată de Victor Ciutacu. Cumva, cei doi se simt în largul lor atunci când discută tot felul de idei trăznite la televizor, dar un dialog similar dinainte de Paște, a întrecut orice măsură și a încălcat legea.

Sebastian Ghiță vrea să bată protestatari, pentru că așa e democratic, în opinia lui

Prin mijloace doar de el știute, acest personaj, Sebastian Ghiță, cunoaște tot ce se petrece în România și, aparent, este foarte deranjat de protestatarii #Rezist în special pentru că nici aceștia nu prea îl agreează.

În consecință, Victor Ciutacu, fost jurnalist la Antena 3, l-a lăsat pe Sebastian Ghiță să-și verse nemulțumirea în direct și să spună cum are el de gând să-i bată pe protestatari dacă-i mai prinde pe străzi.

Pentru că, în opinia lui, ultrașii trimiși special pentru a destabiliza proteste, sunt totuna cu protestatarii de bunăcredință. Și, tot Ghiță este de părere că democrația nu este despre libertatea de exprimare, ci despre respectarea liderilor politici și supunerea totală față de ei, fără comentarii și opinii diferite.

Știu că mai mulți dictatori erau de aceeași părere, cândva. Și ei credeau că în țara lor e un regim democratic. Și că țara e în primul rând a lor.

În cadrul ședințelor CNA, au fost propuse trei amenzi pentru această abatere legislativă. În cele din urmă, ca într-o democrație adevărată, s-a decis ca România Tv să fie amendată cu doar 15.000 de lei (nu că ar fi la prima amendă de acest fel).

Fragmente din dialogul dintre Ciutacu și Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță: „Va veni curând momentul. Dacă îi mai prindem pe străzi pa bandele Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiției, s-ar putea să se întâlnească cu niște cetățeni de la Partidul România Unită care să le dea niște șuturi în fund. Și să-i trimită acasă. Că dacă Poliția nu-i trimite acasă, o să-i trimitem noi. Asta nu-i democrație!”

Victor Ciutacu: „Și stați un pic… faceți ca-n Brazilia? Faceți niște patrule civile care să pedepsească ce nu pedepsește forța legii?”

Sebastian Ghiță: „Facem ca oriunde. Dacă avem o lege și o instituție, o respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, să-l bată pe ministru sau pe judecători! Asta curând se va termina! Dacă Poliția nu-i ia după străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei.”

Bogdan Chirieac: „Eu vă recomand cu toată căldura să nu faceți asta fiindcă oamenii aceia vor fi imediat arestați de către Parchet. Dacă Parchetul nu întreprinde nicio acțiune împotriva protestatarilor despre care ați vorbit, asupra contra-protestatarilor pe loc vor fi arestați.”

Sebastian Ghiță: „Ne asumăm, domnu’ Chirieac. Ne asumăm. Dacă-i vom mai prinde… N-am știut și nu știm, da suntem atenți și cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, distrugând instituții, sărind pe gardurile Parlamentului, o să le dăm o mamă de bătaie! Să plece la ei acasă! Să ne lase în pace!”

Sursa: Pagina de Media
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI