07 ian. 2023 | 14:59

Români jefuiți ca în filme în Italia. Depozitul românesc care a fost prădat de hoți, paguba e uriașă

Diverse
Români jefuiți ca în filme în Italia. Depozitul românesc care a fost prădat de hoți, paguba e uriașă
Proprietarii spun că paguba e uriașă

Depozit românesc jefuit ca în filme în Italia! De furturi din magazine și depozite de electronice am tot auzit. Dar, conform presei italiene și române din diaspora, un furt ca în filme ar fi avut loc la un depozit de mărfuri alimentare românesc din apropiere de Torino. Conform primelor estimări, paguba se ridică la aproximativ 300.000 de euro, incluzând aici și mijloacele de transport cu care hoții au reușit să scape.

Depozit românesc jefuit ca în filme în Italia

Se pare că hoții nu țin cont nici de sărbători și nici de Revelion. Conform unor retalări din presa locală română, se relatează despre un depozit românesc jefuit ca în filme, situat în San Carlo din Via Alba, foarte aproape de orașul Torino.

Hoți au intrat în acțiune în noaptea de marți spre miercuri. Aceștia au intrat în depozitul din zona industrială Carpice și au sustras diverse bunuri. Conform proprietarilor, o firmă românească, valoare pagubei este una însemnată, ținând cont de faptul că hoții ar fi reușit să fugă cu două dubițe ale aceleiași companii.

Hoți necunoscuți au luat în vizor depozitul firmei San Carlo, Moncalieri, în zona industrială Carpice, pare-se plănuind de ceva vreme jaful. Aici erau depozitate zeci de cutii de carton cu produse alimentare.

Infractorii au forțat o intrare și au pătruns pe întuneric, sustrăgând o cantitate de alimente care nu a fost încă cuantificată cu certitudine. Responsabilul depozitului a luat cunoștință de furt miercuri dimineață. Micul depozit era lipsit de un sistem de alarmă. Acesta a chemat imediat carabinierii, care au constatat fapta.

Primele investigații dădeau ca probabilă fuga hoților cu o dubă pentru a muta mai ușor prada. Dar, conform unor noi date, furnizate de publicația română din diasporă, Rotalianul, hoții ar fi fugit de fapt cu două din autoutilitarele găsite în curtea depozitului cu pricina.

Proprietarii spun că paguba e uriașă

Conform aceleiași publicații române, proprietarii depozitului, la o primă evaluare a pagubelor, spun că valoarea totală ar ajunge la aproximativ 300.000 de euro, incluzând aici și cele două autoutilitare, marca Renault și Iveco, furate de hoți.

„În 15 ani de activitate nu ne-am confruntat niciodată până acum cu astfel de probleme, dar la Torino vechiul depozit era între blocuri, pe când aici, la Moncalieri, suntem în zonă industrială și probabil asta a facilitat oarecum planul infractorilor.

La o primă evaluare a pagubelor, lipsesc 11 paleți cu coniac Alexandrion, o mașină industrială de spălat pe jos, doi transpaleți și diferite produse alimentare. Pe lângă toate acestea au dispărut și două furgonete de-ale noastre, în care probabil au încărcat marfa furată.

Una dintre ele e model Renault Master, cu numărul de înmatriculare GA 871 TD și cealaltă Iveco Daily, cu numărul GD 870 TB”, a declarat reprezentantul societății Alimtex SRL, pentru Rotalianul.

Ceea ce se mai știe cu certitudine, este faptul că în zona respectivă nu existau camere de supraveghere montate, ceea ce face și mai grea identificarea hoților. Serviciul de carabineri a demarat anchetele, iar proprietarul speră să recupereze ceva din prejudiciul creat.

Parteneri
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Redactia.ro
Drumul din România pe care nu trebuie să-l ratezi în octombrie 2024! Puțină lume îl vizitează, deși ascunde o comoară
Click.ro
Spionul care s-a întâlnit cu cel mai enigmatic lider al Coreei de Nord. A îndrăznit să îl refuze pe tatăl lui Kim Jong-un
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
A albit de tot și nu-l mai recunoști! În urmă cu câțiva ani, toate femeile visau la el. Acum pare altă persoană! Spune drept, îți dai seama cine e în poze?
Unica.ro
Greșeala comună legată de ciocolată. Nu în frigider se păstrează cel mai bine
EVZ.ro
Cine este Loredana Salanță, câștigătoarea Miss Universe România 2024. Este mămică și a mai reprezentat țara noastră și la alte concursuri de frumusețe
Spynews
Se elimină în 15 zile. Obligație pentru proprietarii de terenuri. Amendă 20.000 lei
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
DONALD TRUMP dă o mare LOVITURA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE SUA
Mediaflux
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arăta Andreea Perețeanu de la Asia Express, sezonul 7, în 2012. Ce nou proiect a început sora lui Carmen Negoiță
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro