Româncă de 18 ani, condamnată în Anglia după ce a ucis un campion de dans celebru. Cum s-a întâmplat tragedia

Româncă de 18 ani, condamnată în Anglia după ce a ucis un campion de dans celebru. Cum s-a întâmplat tragedia
O romanca a fost condamnata la inchisoare pe viata in Marea Britanie

O româncă de 18 ani ce s-a stabilit în Marea Britanie a fost judecată de un tribunal din Londra. Femeia este acuzată de o crimă ce a comis-o împreună cu iubitul ei englez de 25 de ani. Cei doi ar fi ucis un mare campion irlandez de dans.

Condamnată la închisoare pe viață

Diana Cristea, o româncă de 18 ani, și Joel Osei, iubitul ei în vârstă de 25 de ani, au fost condamnați la închisoarea pe viață în Marea Britanie. Cei doi l-au ucis pe Adrian Murphy, un irlandez celebru în Regatul Unit, ce era campion la dans. Anchetatorii nu sunt foarte siguri când a fost ucis Adrian. Potrivit primelor informații, acesta ar fi fost ucis, cel mai probabil, pe 2 iunie 2019. Crima ar fi avut loc în apartamentul acestuia din Battersea, în sudul Londrei. De asemenea, se spune că a murit drogat de Joel Osei și Diana Cristea.

Cei doi au fost prinși de polițiști în momentul în care au încercat să cumpere bijuterii în valoarea de 80.000 de lire. Pentru a ale achiziționa, cei doi au folosit cardul victimei. De asemenea, mai sunt acuzați și pentru otrăvirea altui bărbat. De la acesta au furat 2.000 de lire. Din fericire, cel de-al doilea bărbat a supraviețuit. Procurorul Crispin Aylett spune că cei doi au folosit un medicament numit scopolamină. Joel Osei și Diana Cristeau au fost acuzați de crimă prin administrarea de otrăvuri sau alte substanțe nocive ce pot fi fatale, dar și pentru mai multe cazuri de fraudă și furt. Ambii neagă toate acuzațiile.

Ce a spus supraviețuitorul

Procurorul a prezentat mărturia supraviețuitorului. Bărbatul dorește ca identitatea sa să rămână necunoscută. Pe 30 mai, anul trecut, s-a întâlnit cu Osei prin intermediul unei aplicații de dating pentru gay. Osei s-a prezentat sub numele de Remy, iar în timp ce supraviețuitorul a plecat la bine, „Remy” i-a turnat otrava în băutură.

„Ultimele două lucruri pe care mi le amintesc au fost că am început să mă simt fără suflare şi simţeam că vine întunericul peste mine. Îmi amintesc că stăteam în picioare şi simţeam ca şi cum mi s-ar fi injectat plumb în ele. sau ceva de genul acesta. Mai ţin minte că m-am gândit că o să leşin şi atunci trebuie să se fi întâmplat asta”, a relatat victima, potrivit anchetatorilor.

Bărbatul a fost descoperit de un vecin ce a sunat repede la salvare. El a reclamat că din casă i s-au furat multiple bunuri, inclusiv portofelul, carduri bancare și două laptopuri. În tot acest timp, anchetatorii susțin că Diana Cristea i-ar fi plătit un taxi lui Joel Osei pentru a pleca de la locul faptei cât mai repede. Cei doi au fost condamnați la închisoare pe viață. Eventual, tânăra a recunoscut fraudele, însă susține că nu l-a ucis pe Adrian Murphy.