Rolul rușinos primit de Betty Stoian într-un film. Florin Salam a refuzat instant când a auzit EXCLUSIV

Rolul rușinos primit de Betty Stoian într-un film. Florin Salam a refuzat instant când a auzit EXCLUSIV
Betty Stoian, ajunsă la 22 de ani, visează la actorie

În plină pandemie, Betty Stoian, fiica artistului Florin Salam, precum și tatăl său, au fost ofertați să joace într-un film despre droguri. Manelistul a refuzat din prima. A spus un „nu” hotărât când a aflat și că fiica sa trebuia să fie damă de companie. Cu toate acestea, Betty Stoian speră ca într-o bună zi să joace într-un film și și-a propus, totodată, să revină în forță pe plan muzical.

Betty Stoian, ajunsă la 22 de ani

Este frumoasă, talentată, și, la 22 de ani, Betty Stoian (Salam) și-a propus ca visul său cel mare, pe plan profesional, să i se împlinească. Aceasta ne-a mărturisit că-și dorește să joace măcar într-un film și să răzbească pe plan muzical.

Potrivit mărturisirilor sale, chiar în plină pandemie, ea a avut ocazia să-și facă debutul în cinematografie, alături de tatăl său. Doar că Florin Salam a fost cel care a refuzat categoric rolurile primite. Motivul?

„Am avut șansa să joc într-un film, dar am zis nu, tata a fost cel care a refuzat primul. Ni se oferiseră roluri dubioase. Rra un film despre droguri, iar suma era mică. Eu aveam rolul unei dame de companie.

Noi nu suntem actori, dar nu puteam accepta orice. Propunerea a venit în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Actoria a fost visul meu și chiar îmi doresc să joc măcar într-un film”, a declarat Betty Stoian în exclusvitate pentru impact.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt. Fiica lui, Betty, vine cu vești proaspete EXCLUSIV

Nu a mai cântat de doi ani

Mamă a unui băiețel care în toamnă va împlini patru ani, Betty are planuri mari și în ceea ce privește cariera sa muzicală. Fiica lui Florin Salam ne-a mărturisit că nu a mai cântat dinainte de pandemie. Deși tatăl său își dorește și caută să o ajute, ea vrea să se descurce pe cont propriu.

„Nu am mai cântat de doi ani, vreau ca acum să mă ocup de mine, să am o echipă ok. Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea.

Sunt încăpățânată. Anul acesta mă pun pe treabă”, a declarat Betty Salam pentru impact.o.

Betty Stoian a prins teama de scenă

Betty Stoian, în vârstă de doar 22 de ani, nu ne-a ascuns faptul că a prins teamă de scenă, de când nu a mai cântat, din cauza pandemiei. „Acum am teamă scenă, de contactul cu oamenii. O să muncesc mai mult ca până acum”, a completat aceasta.

Betty ne-a mai spus că a reziliat contractul cu fosta sa casă de producție, urmând totodată să lucreze cu o echipă nouă, care se va ocupa atât de contractele, cât și de imaginea sa:

„Am reziliat contractul cu Cat Music pentru că nu se ocupa de mine așa cum mi-aș fi dorit”.

Betty Stoian a completat că nu și-a propus să cânte niciodată manele, pentru că este foarte greu și complicat, mai ales pentru o fată. Dar nu ar spune „nu” dacă ar trebui să combine acest stil muzical cu un altul.

Ea este totodată pe deplin convinsă că nu ar putea cânta niciodată manele așa cum o face tatăl său.