Rochia de 50 de lei cu care Kate Middleton face furori în toată lumea! E de la Zara, o poți avea și tu

Rochia de 50 de lei cu care Kate Middleton face furori în toată lumea! E de la Zara, o poți avea și tu
Rochia de 50 de lei cu care Kate Middleton face furori în toată lumea

Kate Middleton este una dintre cele mai fotografiate femei din lume. Ducesa apare în public de mai multe ori pe săptămână, la diferite evenimente speciale, în calitate de trimisă a Reginei la multiple organizații de binefacere pe care le patronează. Cu aceste ocazii, am putut-o vedea evoluând. Din punct de vedere stilistic, Catherine a trecut prin diferite stiluri, cel elegant fiind de bază, după cum cere și conduita.

Cert este că îi place să recicleze ținute și adesea asociază rochii simple, dar de efect, nu foarte scumpe, cu accesorii de milioane. Cele mai notabile articole vestimentare pe care le poartă devin rapid best-seller în magazinele din întreaga lume, precum în cazul de față.

Zara a dat lovitura. Kate Middleton a purtat o rochie achiziționată de la unul dintre magazinele companiei

Zara a avut parte de o promovare pe care orice brand din lume o visează. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie ieftină cumpărată de la unul dintre magazinele companiei și a apărut într-un clip postat pe Instagram în care mulțumea tuturor celor care au participat la o expoziție de artă. Cum nu puțini au fost cei care au observat ținuta lui Kate Middleton, stocurile magazinelor din întreaga lume s-au epuizat imediat după apariția înregistrării video cu pricina. Un factor care a permis acest lucru a fost și prețul, sub 13 dolari, adică sub 50 de lei.

Rochia de 50 de lei cu care Kate Middleton face furori în toată lumea! E de la Zara, o poți avea și tu
Rochia de la Zara purtată de Kate Middleton. A fost stoc epuizat

Ca o picanterie, ceea ce i-ar fi influențat stilul ar fi fost chiar Regina Mamă, care i-ar fi făcut ordine în garderobă imediat după ce Kate s-a căsătorit cu William. Ducesa ar fi fost nevoită să achiziționeze articole vestimentare cu tiv mai lung decât ar fi preferat, să poarte bijuterii din colecția personală a Reginei, dar și tiara pe care aceasta i-a oferit-o imediat după nașterea Prințului George.

Conform unui corespondent regal, chiar dacă la prima vedere alegerile vestimentare ale lui Kate par simple, în spatele aparițiilor ei impecabile stau ore de muncă în care stiliști de renume se contrazic și aleg combinații care să o flateze. Cât despre paleta de culori, experții aleg pentru soția Prințului William doar o anumită gamă.

”Efectul Kate Middleton”

De altfel, Kate a avut un impact major asupra modei britanice, fiind numită ”efectul Kate Middleton”, iar în 2012 a fost selectată ca una dintre cele 100 de persoane cele mai influente din lume de către revista ”Time”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI