De ce se urăsc Meghan Markle și Kate Middleton. Adevărul despre cele două ducese a ieșit la iveală!

De ce se urăsc Meghan Markle și Kate Middleton. Adevărul despre cele două ducese a ieșit la iveală!
De ce se urăsc Meghan Markle și Kate Middleton. Adevărul despre cele două ducese a ieșit la iveală!
Meghan Markle s-a declarat ”dezamăgită” de Kate Middleton întrucât nu a oferit ”un umăr puternic de sprijin”, conform corespondentului regal Omid Scobie.

De ce se urăsc Meghan Markle și Kate Middleton

El a afirmat că prințul Harry, în vârstă de 35 de ani, dar și relația fracturată cu prințul William, au împiedicat ca cele două ducese să aibă ”o legătură strânsă”, ele bucurându-se doar de un ”nivel de suprafață” de prietenie, notează Daily Mail.

Invitat fiind la podcastul The Heirpod, coautorul biografiei lui Harry și Meghan, bomba lui Findin Freedom, a specificat că Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, și Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, nu au fost ”niciodată în război”, însă relația lor nu avea nicio ”profunzime”.

„Nu au fost niciodată în război și niciodată un duel al duceselor. Erau doar două femei care aveau această prietenie la nivel de suprafață ”, a spus acesta pe podcast.

„Au fost capabile să se conecteze la călătoriile la Wimbledon – le-am văzut acolo de câteva ori. Dar, cu siguranță, acolo unde era nevoie de mai multă adâncime sau poate de un umăr mai puternic de sprijin din partea ducesei de Cambridge, am văzut că asta nu s-a întâmplat, iarăși și iarăși. ”, a mai adăugat acesta.

Apoi a spus: „Și a fost unul dintre lucrurile care au lăsat-o cu adevărat pe Meghan un pic dezamăgită de acea prietenie … întrucât au existat momente în care chiar ar fi apreciat acel sprijin suplimentar în plan intern.”

Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle
Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Prea ocupată pentru a o ajuta pe Ducesa de Sussex

Autorul a mai sugerat și că Ducesa de Cambridge ar fi putut fi prea ocupată pentru a o putea ajuta pe Ducesa de Sussex.

„Oamenii au întrebat de ce este posibil ca Kate să nu fi fost acolo în această situație și chiar nu știu, dar este clar că la momentul respectiv prioritățile ei nu erau aceleași”, a menționat Omid.

„O vedem ca o pe soție, o mamă și un membru incredibil de dedicat al familiei regale și poate este mult pentru ca o persoană să jongleze”, susține acesta.

Dar lipsa unei relații strânse între cele două este posibil să fi fost rezultatul legăturii „fracturate” dintre Harry și William, 39 de ani.

„Fractura dintre Harry și William aproape că au împiedicat ca cele două femei să aibă această legătură strânsă”, a mai adăugat Omid.

De altfel, observațiile sale vin în urma unor comentarii asemănătoare făcute în biografia sa „Relația celor două ducese s-a străduit să treacă dincolo de politețea îndepărtată de când s-au întâlnit pentru prima dată. Raportul lor cordial, dar îndepărtat, a fost evident atunci când acestea au apărut una lângă cealaltă la King Power Royal Charity Polo Day în vara precedentă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI