Dana Budeanu o atacă pe Clotilde Armand. Designerul a răbufnit după ce a aflat un detaliu incredibil

Dana Budeanu o atacă pe Clotilde Armand. Designerul a răbufnit după ce a aflat un detaliu incredibil
Dana Budeanu, un nou atac. Ce i-a transmis primarului Clotilde Armand

O nouă zi, un nou atac din partea Danei Budeanu! Aceasta nu s-a mai putut abține și a decis să facă unele remarci dure la adresa primarului Sectorului 1, Clotide Armand. Mărul discordiei? Parcul Herăstrău. Se pare că locul nu ar fi așa de curat precum își dorește faimoasa creatoare de modă.

Dana Budeanu, atac dur la adresa primarului Clotilde Armand. Care este, de fapt, motivul

Dana Budeanu devine din ce în ce mai implicată atunci când vine vorba despre ceea ce trebuie să li se ofere românilor. Aceasta a răbufnit după ce a observat că în București nu se face curățenie așa cum ar fi cazul. Creatoarea de modă a susținut că Parcul Herăstrău, ce se află în subordinea Primăriei Generale, ar trebui să fie îngrijit de ALPAB, adică Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement.

„Acești neterminați, ipocriți, care au preluat puterea administrativă, și vorbim aici de cei de la USR, care au preluat sectoarele și Capitală. (…) Mizeria generală din acest oraș, infecția în care trăim, într-o pandamie, a spus doamna Clotilde că este din cauza ALPAB.”, a susținut Dana Budeanu la Antena 3.

Dana Budeanu nu s-a mai abținut. Ce i-a transmis lui Clotide Armand

Dana Budeanu a continuat atacul la adresa primarului Clotilde Armand, susținând că toate companiile au fost împărțite între partidele USR și PNL. De asemenea, creatoarea de modă a explicat faptul că angajații nu au avut voie să curețe orașul în ultimele luni, deși au fost plățiți și au existat utilaje pentru acest proces.

„Mințiți , doamna Clotilde. ALPAD, de ani de zile, operează printr-o companie municipală care făcea curățenie în parcuri.

Toate companiile municipale s-au împărțit între PNL și USR, fiecare și-a luat câte ceva. De ce nu funcționează, doamna Clotilde, compania municipală, cu toți angajații, cu milioane de euro în cont și cu utilaje? De ce nu a funcționat în aceste luni?

Cu milioane de euro ați plătit angajații, cărora le-ați spus să stea în curte. Nu au avut voie să iasă să curețe orașul. Este o mizerie de nedescris.” a mai spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, mesaj controversat: „Suntem inconștienți?”

Dana Budeanu a vorbit de curând despre al patrulea val al pandemiei. Aceasta susține că nu va mai exista așa ceva, iar autoritățile din România nu ar trebui să se mai gândească la alte restricții, chiar dacă s-a anunțat în plin proces de vaccinare că vor mai exista provocări în contextul pandemic.

„Ce o să îmi spui în septembrie, că o să ajung obligatoriu la 50% imunizaţi. Ce o să-mi spui? Că vine valul patru că m-am distrat vara asta? Păi, dacă vine valul patru haideți să intrăm în casă, suntem inconștienți? Mai stăm două trei luni prin casă la 40 de grade şi în septembrie arătăm degetul din mijloc la tot globul pământesc. Păi nu? Cum anunți valul patru când tu ești în plin proces de vaccinare. Totul este în bătaie de joc! Pentru ce mă inviți să mă vaccinez?”, a mai spus Dana Budeanu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI