Roata se întoarce. Ce îi face rusoaica lui Alex Bodi. ”Sunt prea tânără!”

Roata se întoarce. Ce îi face rusoaica lui Alex Bodi. ”Sunt prea tânără!”
Alex Bodi, în impas în relația cu Daria Radionova

S-au împltecitit în declarații, iar peste noapte au decis să-și asume relația. Bodi a terminat povestea cu Bianca, dar cu ce preț? La ea găsea ceva ce tânăra rusoaică nu poate să-i ofere pentru moment.

Alex Bodi, într-un impas în relația cu Daria Radionova

Situații incomode, scandaluri, despărțiri, împăcări, divorț, acuze grave, presupuse bătăi – cam așa a arătat relația lui Bodi cu fosta soție. Acum, însă, pare că e totul lapte și miere. Cu toate astea, a uitat de un mic detaliu atunci când a ales-o pe mai tânăra iubită în detrimentul blondinei – stabiliatea pe care i-o putea oferi oricând fosta soție a lui Victor Slav.

Vârsta ei nu indică tocmai faptul că s-ar apuca mâine să-i facă moștenitori afaceristului, lucru pe care-l voia cu ardoare atunci când era la începutul relației cu fosta asistentă de televiziune. Planurile erau multe atunci când a venit vorba de blondină, însă Daria l-a făcut să mai taie din ele și să se bucure de moment și de liniștea pe care și-o dorea de la fosta soție, liniște care nu avea cum să răsară de nicăieri.

Daria nu e pregătită să formeze o familie cu Bodi
Daria nu e pregătită să formeze o familie cu Bodi

„Sunt încă prea tânără”

Bianca a iubit mereu camerele de luat vederi, atenția tuturor, iar imagina sa a devenit sursa principală de venit, semn că a și dat roade munca de peste ani. Întrebată de un fan dacă dorește să-și întemeieze o familie, Daria a susținut că este încă prea tânără.

”Într-o bună zi aș vrea să am copii, însă doar atunci când vor fi pregătită pentru acest mare pas, poate în câțiva ani. Acum îmi construiesc cariera și mă concentrez mai mult pe partea profesională decât pe dorința de a avea copii. Sunt încă prea tânără”, a fost răspunsul Dariei pentru unul dintre fanii săi curioși, care a întrebat-o când va avea copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI