Netflix crește prețurile abonamentelor: ce se întâmplă în România

Netflix crește prețurile abonamentelor: ce se întâmplă în România

Netflix a luat o decizie care îi va afecta pe abonații săi. Cu peste 120 milioane de abonați în toată lumea, compania care oferă servicii online pentru vizualizarea unei largi palete de seriale, filme și documentare, conducerea a majorat prețurile cu 18% . Cât bani trebuie să scoți din buzunar de acum înainte.

Netflix este unul dintre cele mai populare servicii de streaming din lume. Gigantul de streaming, a declarat că va crește prețurile cu 13%, până la 18% pe piețele din SUA. O astfel de decizie marchează cea mai mare creștere a taxei de abonament.

Această nouă tarifare are loc în contextul în care platforma americană a investit masiv în ultimii doi ani pentru ameliorarea ofertei sale de programe şi pentru a atrage noi abonaţi pe plan internaţional, în faţa concurenţei reprezentate de ofertele HBO, Hulu şi Amazon.

Prețul abonamentului Netflix în România

Netflix a anunțat că tarifele practicate pentru abonamentele din România vor rămâne neschimbate. „Creșterea prețului abonamentelor din Statele Unite și America de Sud nu influențează sau indică o creștere a prețului în România”, a transmis Netflix.

Pentru a fi original, Netflix a împrumutat sume mari de bani. De fapt, Netflix avea datorii de aproape 12 miliarde de dolari înainte de a împrumuta încă două miliarde de dolari ca parte a unei oferte de obligațiuni în luna octombrie. Aşadar, sunt constrânşi să practice noile preţuri la abonament. Deși modificarea prețurilor afectează în prezent numai clienții din SUA, o astfel de decizie ar putea trece şi alte piețe.

Una dintre cele mai controversate pelicule este „Bird Box”. Sandra Bullock intepretează rolul unei mame care se deplasează legată la ochi pentru a nu vedea forţele misterioase care îi determină pe oameni să se sinucidă. Incapabilă să vadă, ea trebuie să îi pună la adăpost pe cei doi copii ai săi, cunoscuţi sub pseudonimele Boy  şi Girl, şi să străbată astfel un teren dificil.

Filmul i-a inspirat pe abonaţi să urmeze provocarea #BirdBoxChallenge şi să execute diverse sarcini comune legaţi la ochi. Aceasta a dus la răniri, unele persoane ciocnindu-se de ziduri sau apropiindu-se periculos de mult de drumurile publice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI