Rivala Simonei Halep, măsură radicală! L-a luat pe omul Mariei Sharapova

Rivala Simonei Halep, măsură radicală! L-a luat pe omul Mariei Sharapova

Naomi Osaka, numărul zece mondial din tenisul profesionist feminin, a anunţat că și-a angajat un nou antrenor. Cine este acesta aflați în paragrafele următoare.

Naomi Osaka, mutare neașteptată

Naomi Osaka, în vârstă de 21 ani, a cărei mamă este niponă iar tatăl originar din Haiti, are dublă cetăţenie, japoneză şi americană și este numărul zece mondial din tenisul profesionist feminin.

Fostul lider mondial, în clasamentul WTA, după turneul de la Wuhan, a anunțat că a început o colaborare cu compatriotul Yutaka Nakamura, care a confirmat informația pe rețelele sociale.

În trecut, Nakamura a antrenat-o și pe Maria Sharapova, care a câștigat Roland Garros de 2 ori sub comanda sa. Totodată, el a mai lucrat și cu Denis Shapovalov și Jelena Ostapenko.

În ceea ce privește ultimele rezultate ale tenismenei nipone, acestea au fost mult sub așteptări. Osaka nu a reușit să-și mai recapete forma din anul precedent. Rezultatele se văd cu ochiul liber și în clasamentul WTA, unde a coborât pe locul 10, la peste 5.000 de puncte de primul loc.

Tenismena niponă, Naomi Osaka, are doua Grand Slam-uri în palmares, la US Open și Australian Open.

Simona Halep, primul meci după patru luni

După ce a revenit dintr-o vacanță de vis, în care și-a reîncărcat bateriile, Simona Halep este pregătită să reintre pe teren în prima competiție de după criza pandemică. Campioana de la Wimbledon va juca la „Winners Open“.

Sportiva noastră va juca duminică, de la ora 16:30, într-o partidă de dublu mixt alături de Horia Tecău. Adversarii celor doi vor fi Marius Copil, dar și câștigătoarea turneului propriu-zis, la care vor lua parte șase jucătoare din România: Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru.

„Sunt bucuroasă pentru că pot să fiu prezentă la Cluj alături de Horia Tecău și Marius Copil pentru a juca un super meci în data de 5 iulie în cadrul turneului Winners Open“, a scris Halep pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI