24 mart. 2021 | 20:04

Ritualul secret al mamei lui Adrian Mutu. Ce face de fiecare dată când ‘Briliantul’ are meci

Sport
Ritualul secret al mamei lui Adrian Mutu. Ce face de fiecare dată când ‘Briliantul’ are meci
Ritualul mamei lui Adrian Mutu respectat înainte de fiecare meci al fiului

Mai sunt câteva ore până când Adrian Mutu va schimba zeci de stări, odată cu răspântia de la Budapesta contra selecționatei Țărilor de Jos. Cu această ocazie, Rodica, mama ”Briliantului”, a dezvăluit ritualul său dinainte de meciurile fiului.

Mama lui Adi Mutu are un ritualul secret înainte de meciurile ”Briliantului”

„Nu am vorbit cu el, eu nu vorbesc niciodată cu el înainte de meci, nici când era jucător. Nu vorbim, le am eu pe ale mele. Îi dau un mesaj de fiecare dată în zi de meci la ora 12”, a declarat Rodica Mutu pentru Playsport.

Dar i-a scris un mesaj: „I-am dat același mesaj pe care i-l dau întotdeauna. I-am scris simplu ”baftă și Dumnezeu să fie cu voi! Eu altceva nu-i scriu. Nu-l încarc”, a completat mama selecționerului naționalei mici.

În momentul când a calificat naționala de tineret la ”europeanul”, care stă să înceapă în câteva ore, Adi Mutu a făcut un gest, imediat după. I-a dedicat victoria celei care i-a dat viață, a cărei zi de naștere fusese atunci.

„Ce să spere o mamă? Să aibă baftă, să câștige toate meciurile și să treacă de grupa asta. Eu sunt obșinuită cu tensiunea asta și încerc să nu am emoții, ca să mă calmez că nu-mi face bine. Eu cred în el, și asta e principal, când crezi în cineva. Știe să-și mobilizeze jucătorii”, a mai spus mama fotbalistului.

Vrea ca în această seară să-și facă ”botezul” de mare antrenor

Rodica Mutu speră ca în această seară fiul să-și facă botezul de mare antrenor, să înceapă de fapt drumul către obiectivul pe care și l-a propus, acela ca antrenorul Adrian Mutu să-l depășească în celebritate pe jucătorul Adrian Mutu.

„El a fost așa ambițios și ca jucător, n-aș înțelege, n-aș pricepe dacă ar fi altfel ca antrenor. Așa e firea lui, să fie lider, să câștige, să câștige tot. O să-l vedeți acolo unde trebuie să fie, o să-l vedeți, eu poate nu mai apuc, că am o vârstă, dar o să-l vedeți”, a conchis Rodica Mutu.

Discursul său înainte de EURO 2021 U21

Naționala U21 a țării noastre s-a reunit la Buftea în 22 martie, iar duminică dimineață a plecat în Ungaria, unde va disputa cele trei meciuri din grupele Campionatului European de tineret. Înaintea plecării la EURO 2021, selecționerul Adi Mutu a ținut un discurs de câteva minute. El le-a transmis jucătorilor că are încredere în ei, dar și așteptări ridicate pentru tunerul final.

„Nu mai jucăm cu Malta. Importanța voastră stă în constanță și în trofee. Încrederea mea în voi este dincolo de cer”, a spus Mutu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro