Ritualul secret al mamei lui Adrian Mutu. Ce face de fiecare dată când ‘Briliantul’ are meci

Ritualul secret al mamei lui Adrian Mutu. Ce face de fiecare dată când ‘Briliantul’ are meci
Ritualul mamei lui Adrian Mutu respectat înainte de fiecare meci al fiului

Mai sunt câteva ore până când Adrian Mutu va schimba zeci de stări, odată cu răspântia de la Budapesta contra selecționatei Țărilor de Jos. Cu această ocazie, Rodica, mama ”Briliantului”, a dezvăluit ritualul său dinainte de meciurile fiului.

Mama lui Adi Mutu are un ritualul secret înainte de meciurile ”Briliantului”

„Nu am vorbit cu el, eu nu vorbesc niciodată cu el înainte de meci, nici când era jucător. Nu vorbim, le am eu pe ale mele. Îi dau un mesaj de fiecare dată în zi de meci la ora 12”, a declarat Rodica Mutu pentru Playsport.

Dar i-a scris un mesaj: „I-am dat același mesaj pe care i-l dau întotdeauna. I-am scris simplu ”baftă și Dumnezeu să fie cu voi! Eu altceva nu-i scriu. Nu-l încarc”, a completat mama selecționerului naționalei mici.

În momentul când a calificat naționala de tineret la ”europeanul”, care stă să înceapă în câteva ore, Adi Mutu a făcut un gest, imediat după. I-a dedicat victoria celei care i-a dat viață, a cărei zi de naștere fusese atunci.

„Ce să spere o mamă? Să aibă baftă, să câștige toate meciurile și să treacă de grupa asta. Eu sunt obșinuită cu tensiunea asta și încerc să nu am emoții, ca să mă calmez că nu-mi face bine. Eu cred în el, și asta e principal, când crezi în cineva. Știe să-și mobilizeze jucătorii”, a mai spus mama fotbalistului.

Vrea ca în această seară să-și facă ”botezul” de mare antrenor

Rodica Mutu speră ca în această seară fiul să-și facă botezul de mare antrenor, să înceapă de fapt drumul către obiectivul pe care și l-a propus, acela ca antrenorul Adrian Mutu să-l depășească în celebritate pe jucătorul Adrian Mutu.

„El a fost așa ambițios și ca jucător, n-aș înțelege, n-aș pricepe dacă ar fi altfel ca antrenor. Așa e firea lui, să fie lider, să câștige, să câștige tot. O să-l vedeți acolo unde trebuie să fie, o să-l vedeți, eu poate nu mai apuc, că am o vârstă, dar o să-l vedeți”, a conchis Rodica Mutu.

Discursul său înainte de EURO 2021 U21

Naționala U21 a țării noastre s-a reunit la Buftea în 22 martie, iar duminică dimineață a plecat în Ungaria, unde va disputa cele trei meciuri din grupele Campionatului European de tineret. Înaintea plecării la EURO 2021, selecționerul Adi Mutu a ținut un discurs de câteva minute. El le-a transmis jucătorilor că are încredere în ei, dar și așteptări ridicate pentru tunerul final.

„Nu mai jucăm cu Malta. Importanța voastră stă în constanță și în trofee. Încrederea mea în voi este dincolo de cer”, a spus Mutu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI