Ritualul pe care îl au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: ‘A devenit tradiție pentru noi’

Ritualul pe care îl au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: ‘A devenit tradiție pentru noi’
Ritualul pe care il au Andreea Marin si Adrian Brancoveanu

De mai bine de 5 ani de zile, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu solid, unit și extrem de apreciat în showbizul românesc. Vedeta este obișnuită cu admiratorii săi care o întreabă constant dacă se vede pășind în fața altarului, alături de iubitul ei. Fosta Zână a Surprizelor a făcut lămuriri asupra subiectului fierbinte.

Ce ritual de cuplu au Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Carismatici, eleganți, simpatici și foarte îndrăgostiți, așa i-ar descrie fanii Andreei Marin pe ea și partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu.

Deși vedeta de televiziune și consulul sunt împreună de mai bine de 5 ani, aniversare pe care au serbat-o de curând, diva nu a vorbit, momentan, despre o posibilă căsătorie, deși urmăritorii săi de pe rețelele sociale așteaptă cu sufletul la gură momentul în care Andreea Marin se va căsători din nou.

Discretă din fire, așa cum o știm dintotdeauna, într-un interviu acordat Revistei VIVA!, Andreea Marin a spus că nu va dezbate public niciodată povestea lor de dragoste, semn că este foarte fericită alături de diplomat.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa. Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună.

Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem.”, a declarat Andreea Marin, exclusiv pentru viva.ro.

Unde vor serba cei doi amorezi aniversarea celor 5 ani de relație

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu adoră să călătorească împreună, aceasta fiind una dintre activitățile lor favorite în cuplu. În fiecare an, cei doi parteneri vizitează Italia, o țară de care îi leagă foarte multe amintiri plăcute.

2022 nu face excepție de la regulă, întrucât vedeta de televiziune și consulul plănuiesc să-și serbeze aniversarea celor 5 ani de relație pe meleagurile peninsulei italiene, după cum însăși Andreea Marin le-a povestit jurnaliștilor.

„Și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.

De curând (n.r. – a plâns de fericire). Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile.”, a completat celebra prezentatoare TV.