Cum a slăbit Andreea Marin 7 kg în aproape 2 luni. A renunțat doar la asta

Cum a slăbit Andreea Marin 7 kg în aproape 2 luni. A renunțat doar la asta
Cum a slăbit Andreea Marin șapte kg în aproape două luni de zile. A renunțat definitiv la un singur aliment!

Andreea Marin se ține tare de obiectivele pe care și le-a stabilit pentru acest an. Dorind cu ardoare să se refacă din punct de vedere fizic, Zâna deja a reușit să dea jos câteva kilograme. S-a întâmplat într-un mod cât se poate de sănătos. Tot ce a făcut a fost să renunțe definitiv la un singur aliment. Iată cum a slăbit Andreea Marin 7 kg în 2 luni!

Cum a slăbit Andreea Marin 7 kg în 2 luni

Secretele dietetice ale Andreei Marin au fost și sunt mult discutate în spațiul public. Zâna susține, în ciuda tuturor vorbelor rele, că fiecare om are propria stare de sănătate, propriile nevoi și gusturi de care trebuie să țină cont atunci când face schimbări în programul alimentar.

Vorbind despre procesul de slăbire și alimentele care te ajută să slăbești rapid și ușor, vedeta a spus că fiecare persoană ar trebui să respecte o rețetă alimentară furnizată de către un nutriționist. În opinia sa, dacă cineva dorește să scape de kilogramele în plus sau să se simtă mai bine în pielea lui, atunci ar trebui să aibă parte de un program alimentar personalizat.

Despre Andreea Marin se știe deja că bea zilnic mult ceai, face sport și merge la saună pentru a arde calorii. Acum, însă, a reușit să atingă o performanță admirabilă. Care este secretul Andreei Marin pentru slăbit? Tot ce a făcut a fost să renunțe la un singur produs.

La ce a renunțat Zâna pentru a scăpa de calorii

Atunci când vine vorba de alimentație, Andreea Marin este foarte atentă să mănânce cât se poate de sănătos. Din acest motiv, a renunțat la ciocolată. Potrivit zvonurilor, vedeta ar fi renunțat definitiv la dulciuri.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună și jumătate și am pierdut șapte kilograme. Și să știi că, dacă ți s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne ferește, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate și că rezultatul va fi bun doar dacă te lași de dulciuri, imediat ai putea. Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voință să fac asta. E o mare diferență”, a spus Andreea Marin, potrivit spectacola.ro.

Autoare a cărții „Nu există nu se poate!”, Zâna susține că poate renunța la absolut orice atunci când vrea să-și îndeplinească anumite dorințe. Pe plan alimentar însă, nu ar fi tocmai dispusă să renunțe la brânză.

„Pot renunța la orice. (…) Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a recunoscut Andreea Marin.