Ritualul Lidiei Fecioru pentru îndeplinirea dorințelor. Ce obiect să pui în casa ta

Ritualul Lidiei Fecioru pentru îndeplinirea dorințelor. Ce obiect să pui în casa ta
Lidia Fecioru a spus ce sa faci ca sa iti indeplinesti dorintele

Care este ritualul Lidiei Fecioru pentru îndeplinirea dorințelor. Ce obiect trebuie să pui în locuința ta, astfel încât tot ce îți dorești să se și îndeplinească. Metoda este una cât se poate de simplă. Tot ce trebuie să faci pentru a atrage banii sau dragostea în viața ta, vezi în rândurile de mai jos.

Lidia Fecioru ne învață cum să atragem banii sau dragostea în viața noastră. Ce trebuie să facem

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit o metodă foarte simplă prin care ni se pot îndeplini toate dorințele. Astfel, celebrul bioenergoterapeut a explicat ce trebuie să faci pentru a-ți îndeplini dorința, fie că este vorba de dragoste sau de bani. Cu toate astea, mare atentie, acest ritual nu va funcționa dacă dorința respectivă este răul cuiva.

“Se ia o căniță de lut cam de 200 de grame. Se pune obiectul dorinței în cană. De exemplu, pui o monedă dacă vrei să câștigi mai mulți bănuți, dacă dorești pe cineva care să te iubeasca, pui un inel. Torni deasupra miere, se pune să se acopere obiectul din ea, apoi se pune pe pervazul geamului pentru 48 de ore. De fiecare data când treci pe langă cană, îi șoptești dorința ta. După 48 de ore, se leagă cu o cârpă albă, curată și se pune lângă ea un obiect de argint sau de aur și se ascunde de ochii lumii.

Unde se păstrează cana

O pui într-un loc unde nu prea o vede lumea prin casă, unde nu o găsește nimeni. O păstrezi acolo până ți se împlineste dorința. Când ți s-a împlinit dorința, pui mierea din căniță la radacina unui copac. Când ai o altă dorință, pui un alt obiect și tot așa!”, a spus Lidia Fecioru în smisiunea Adevăruri ascuse de la Antena 3.

Alte soluții pentru atragerea banilor în casa dumneavoastră

De asemenea, Lidia Fecioru, cu alte ocazii, a mai avansat și alte soluții de atragere a banilor fără niciun fel de efort. Lidia Fecioru a spus că este foarte important cum păstrezi banii și că acestora nu le place să stea înșirați prin geantă. Locurile recomandate pentru păstrarea banilor sunt bucătăria și dormitorul, în special lângă hrană și lenjeria de pat.

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic”, a mai spus Lidia Fecioru.

Nu în ultimul rând, bioenergoterapeuta a mai spus că banii nu dispar de lângă tine, dacă pui niște bani sub preșul de la intrare. Este bine să punem o bancnotă sub preșul de la ușă și chiar cineva să calce pe ea cu noroi.