Ritualurile care îți îndeplinesc dorințele. Sunt 6 la număr și unul atrage și bogăția

Ritualurile care îți îndeplinesc dorințele. Sunt 6 la număr și unul atrage și bogăția
6 ritualuri care iti indeplinesc dorintele

În timpul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus care sunt cele șase ritualuri pentru îndeplinirea dorințelor. Este vorba despre ritualul cănuței de lux, ritualul din Joia Mare, cu cele douăsprezece noduri pe șiret, ritualul cercului din noduri, ritualul pentru atragerea bogăției, ritualul pentru sănătate și ritualul cu acul de siguranță.

6 ritualuri care îți îndeplinesc dorințele

Ritualul cănuței de lut

„Cănița a avut mare succes. Deci, se ia o cănuță de lut și se pune un bănuț în ea. Să fie o monedă. Se pune puțină miere. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. De pildă, dacă vrei o casă, pui în interiorul căniței o fotografie mică cu o casă. Adaugi mierea în cană, până când aceasta depășește fotografia respectivă.

Este bine să legăm de cană o brățărică de aur sau ceva valoros. Din prima atrage bogăția. Important este să nu punem 10 dorințe într-o căniță, ci una singură, realizabilă.

Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului. O lăsăm acolo, cât să prindă un asfințit și un răsărit. După care o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie se pune un inel în interior. Putem pune orice inel. Lăsăm cana acolo, până când aceasta se îndeplinește”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Ritualul din Joia Mare. Cele douăsprezece noduri pe șiret

Acest ritual se face doar în Joia Mare la biserică, atunci când se citesc cele 12 Evanghelii, când planetele sunt aliniate altfel, iar cerurile sunt deschise.

„Mai avem un ritual pe care îl facem noi, femeile, în Joia Mare la biserică, atunci când se citesc cele 12 Evanghelii. Vezi femei care vin cu un șiret și leagă 12 noduri la fiecare Evanghelie. Atunci își pun câte o dorință, iar atunci când au o problemă, dezleagă câte un nod.

Acest ritual se face doar în Joia Mare. Atunci planetele sunt aliniate altfel, cerurile sunt deschise. Atunci și mulți preoți citesc în același timp Evangheliile.”

Ritualul cercului din noduri

Este neceesar să aveți ață la îndemână pentru a putea face acest ritual, pentru a se putea face un cerc din ele, iar la fiecare nod trebuie rostită o incantație.

„Pentru acest ritual avem nevoie de nouă bucăți de ață. Le punem pe masă și legăm fiecare capăt unul de celălalt. Facem un cerc din ele. La fiecare nod trebuie să rostim – legăturile încep să aibă succes. Chiar dacă dorința s-a îndeplinit, nu desfacem nodurile. Le lăsăm așa. Este foarte important ca dorințele nostre să fie realizabile și dorite din suflet. Nu poți pune dorințe pentru nimeni. Fiecare e norocul, cu karma lui.”

Ritualul pentru atragerea bogăției

Acest ritual este foarte simplu. Astfel ca pentru atragerea bogăției în casă, se ia în fiecare zi de luni puțină sare și puțină pâine și se intră cu ele în fiecare cameră. Acest ritual trebuie făcut de patru ori pe lună.

Ritualul pentru sănătate

Mai este numit și ritualul cu agheasmă, la care este neecsar să te duci dimineață și să iei apă neîncepută sau apă de la izvor. Se poate amesteca cu agheasma mare și reprezintă un ritual mai mult pentru sănătate.

Ritualul cu acul de siguranță

Se începe prin luarea unui ac de siguranță, după care se deschide. Astfel că dacă simți că cineva se gândește negativ la tine, începi să te protejezi. Mai întâi se ia acul de siguranță și vârful se încălzește la o flacără de lumânare, iar aceasta trebuie să fie din ceară. După care se închide, se stinge lumânarea lumânarea și se prinde la haină pe dedesubt cu închizătoarea în jos.