22 mart. 2022 | 11:27

Ritualul femeilor pe care Răzvan Simion îl face de 2 ori pe zi. Ramona Olaru l-a dat de gol, în direct la TV

Monden
Ritualul femeilor pe care Răzvan Simion îl face de 2 ori pe zi. Ramona Olaru l-a dat de gol, în direct la TV
Razvan Simion, ritual de ingrijire

Nu e un secret faptul că Răzvan Simion acordă atenție îngrijirii aspectului său, urmând ritualuri de îngrijire a tenului cu produse speciale, în fiecare zi. Astfel, la rubrica de frumusețe a zilei, matinalul a spus ce produs de curățare a tenului preferă, de câte ori își curăță tenul, fapt care a dus la noi replici amuzante din partea colegilor săi.

Ritualul femeilor pe care Răzvan Simion îl face de 2 ori pe zi

Răzvan Simion este atent mereu cu felul în care arată, acordând o mare atenție pielii sale. El a dezvăluit că preferă să își curețe tenul cu o spumă demachiantă și că își face acest ritual de două ori pe zi. Colegii săi de platou nu au rămas indiferenți la astfel de dezvăluiri din partea lui Răzvan Simion.

„Îți dai seama sa te pui în pat langă Răzvan și să nu fii demachiat cum trebuie”, a zis Ramona despre colegul său.

Faptul că Răzvan Simion se demachiază de două ori pe zi și are atenție la tot ce ține de pielea sa a atras și reacții din partea lui Dani Oțil.

„Ăsta dacă face naibii vreo nuntă, nu ne primește dacă nu suntem cu tenul corect hidratat”, a reacționat Dani Oțil în ce privește colegul său.

Nici Ramona Olaru nu s-a putut abține și l-a „taxat” pe colegul ei, într-un mod amuzant.

„Răzvan Simion: Ieri seara, la ora 9 mi s-a facut o poftă de sarmale. Am mancat cinci sarmale. Le aveam de duminica, am mai pus bulion și apa și le-am incalzit, am spart o ceapă și am luat o pită.

Ramona Olaru: O să fiu un pic răutăcioasă: ai mancat sarmalele după ce te-ai demachiat sau înainte?

Răzvan: Asta a fost bună! Vezi că te paște un transfer!”, a fost dialogul dintre cei doi.

Dani Oțil despre Răzvan Simion

Despre atenția pe care o acordă colegul său rutinii îngrijirii tenului a vorbit a mai povestit Dani Oțil, într-o ediție trecută a matinalului. Dani Oțil a remarcat atenția pe care o acordă Răzvan Simion burețeilor de machiaj, obiecte din trusa de machiaj a unei femei.

„Dani: La Milano, am intrat în cabina de probe și a trecut pe lângă mine un model misto, dar avea niste calcâie…El a fost într-un loc cu niște doamne proprietare de barci Riva. Dar el nu s-a uitat la poșetele lor, la inelele lor, s-a uitat la burețeii lor (n.red. bureții de machiaj).

Răzvan: De-aia ai tu riduri pe față! Dacă n-ar fi fetele noastre de la machiaj, s-ar machia cu spaclu.

Dani: Nu mai putem cu burețeii plini de bacterii.(…) Când m-o machia mort Elena, sa aibă grijă la bureței, că m-or cotropi bacteriile”, a fost dialogul amuzant dintre Răzvan și Dani, într-o ediție recentă a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Amintim că Dani Oțil a revenit la matinal, după ce a lipsit două zile. El a fost plecat în Finlanda, pentru a participa la o cursă de mașini. Despre impresiile cu care a revenit matinalul din scurta sa călătorie, poți să citești AICI. 

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Cât de potent este Alfred Bulai. Mărturii șocante din instanță
EVZ.ro
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Spynews
România schimbă banii. Anunț oficial BNR despre trecerea la Euro
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Asia Express sezonul 7, 1 octombrie 2024. Ce echipă a obținut imunitatea mică. S-a lăsat cu hohote de plâns în fața pupitrului
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro