Ritualul care îi aduce succes Andreei Marin. Ce face, obligatoriu, în fiecare dimineață

Ritualul care îi aduce succes Andreei Marin. Ce face, obligatoriu, în fiecare dimineață
Andreea Marin: ”Unoeri încerc să mă iubesc și pentru nereușite”

Pe lângă faptul că a fost și este una din cele mai iubite vedete TV, Andreea Marin este un om. Un om cu bune, cu rele, cu tabieturi matinale, momente de însingurare, ca oricare dintre noi ceilalți. Invitată de Damian Drăghici, într-un interviu publicat pe Youtube, Andreea Marin a decis să-și dezvăluie tabieturile și ritualurile matinale. În același timp a vorbit despre greșelile, dar și părțile bune și frumoase din viața ei, poate altfel decât de obicei.

Andreea Marin își dezvălui ritualurile matinale

Trecând peste glamour-ul micului ecran, Andreea Marin este un om la fel ca noi toți. Ca fiecare dintre noi, și vedeta are momentele ei de sinceritate. Unul dintre aceste momente s-a întâmplat într-un interviu relaxat cu artistul Damian Drăghici pe canalul acestuia de Youtube.

În cadrul  show-ului ”Podcastul lui Damian Drăghici”, Andreea Marin a fost întrebată care sunt ritualurile ei matinale. Surpriza a fost mare atunci când vedeta a povestit, cât se poate de sincer, despre acest lucru.

”Primul lucru pe care-l fac dimineața, și o să ți se pară ciudat, dar contează să faci patul dimineața. E o chestiune de disciplină. Nu plec din casă până nu fac patul.și nu arată impecabil. Sigur, m-am regăsit în filmele alea, în care apare personaju care așează prosoapele la baie, perfect, la liniuță. Asta nu știu dacă e chiar o veste bună. Insă, da, asta sunt.

Sunt perfecționistă, în diverse aspecte ale vieții, dar nu în toate. Dar îmi place ordinea, îmi place disciplina. Mintea mea funcționează mai bine dacă fiecare lucru e la locul lui, și dacă este curățenie în jurul meu. O curățenie sufletească, și în alte moduri posibile. Mă trezesc, mă spăl, mă rog, îmi fac patul. Astea sunt primele ritualuri. ”, povestește Andreea Marin.

”Unoeri încerc să mă iubesc și pentru nereușite”

Ceea ce a surprins plăcut în interviu acordat, este sinceritatea cu care a vorbit despre ea, ca om, dar și despre nereușitele din viața de zi cu zi. Momentele de sinceritate au fost savurate de gazda sa, felicitând-o pentru sinceritatea cu care a vorbit despre aceste lucruri din viața ei.

”Uneori alerg dimineața, alterori nu am timp, pentru că trebuie să încep ceva dimineața, și încerc să fac asta mai târziu, după-amiază. Uneori nu reușesc, și încerc să mă iubesc și pentru nereușitele mele. Este un lucru pe care cu greu l-am învățat. Până la urmă trebuie să ajungi să te înțelegi și pe tine.”, a continuat Andreea Marin.