Damian Drăghici, primul artist român care a susținut un concert din balcon! Imagini video impresionante

Gest emoționant făcut de cântârețul Damian Drăghici! În semn de solidaritate și respect față de toți cetățenii care respectă restricțiile impuse de autorități, artistul a susținut un recital la nai, din balconul apartamentului său. În urma momentului său artistic, mii de români au fost impresionați de „raza de soare” care i-a mângâiat în mod neașteptat.

Damian Drăghici, așa cum nu l-am mai văzut niciodată

Această perioadă cu restricții în toate domeniile, a inspirat artiștii români să susțină concerte din casă. Unul dintre cântâreții, care a îmbrățișat cu multă implicare această metodă, a fost chiar Damian Drăghici. Îmbrăcat lejer, cu un tricou și niște pantaloni scurți, artistul a susținut un adevărat concert la nai pentru vecinii săi, cântând cele mai frumoase și mai vesele melodii.

Marian Drăghici va împlini mâine vârsta de 50 de ani, iar acesta a vrut să fie cadoul său pentru vecini, în semn de mulțumire și recunoștință. La final, spectatorii l-au încurajat cu o mulțime de aplauze, mulțumindu-i pentru gestul său minunat. Deși avea un concert programat la Sala Palatului, cu ocazia zilei sale de naștere, Damian Drăghici l-a anulat, preferând sănătatea și prevenția, în detrimentul altor activități.

În dreptul videoclipului publicat de el, artistul și-a explicat gestul, mărturisind că în această perioadă avem nevoie cel mai mult de hrană pentru suflet: „Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet…Azi, am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri“.

Un strop de speranță pentru toți românii

În același timp, videoclipul postat pe Facebook poate fi privit ca o provocare pentru colegii săi de breaslă, reușind împreună să le insufle oamenilor ajunși la capătul puterilor, un strop de speranță și optimism.

Artistul, care în curând va împlini 50 de ani, s-a născut în Bucureşti și este un cântăreț extrem de îndrăgit și apreciat în țara noastră. El a susținut zeci de concerte și a participat la multe evenimente, inclusiv private. Damian Drăghici este compozitor şi producător muzical, cântând inclusiv la mai multe instrumente. S-a născut într-o familie de muzicanţi, dar a fugit din România la vârsta de 18 ani.  O lunga perioadă de timp a cântat în Grecia, unde a absolvit Universitatea de Muzică din Atena Philipos Nakas, şi în SUA, fiind absolvent al Colegiului de Muzică Berklee din Boston, pentru care a primit o bursă integrală. El are în palmaresul muzical peste 20 de albume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI