20 mart. 2020 | 11:53

Momente grele pentru Rita Mureșan. Ce se întâmplă acum cu fiica ei, la New York

Monden
Momente grele pentru Rita Mureșan. Ce se întâmplă acum cu fiica ei, la New York
Momente grele pentru Rita Mureșan. Ce se întâmplă acum cu fiica ei, la New York

Când părea că soarele strălucește și pe strada ei, după ce s-a obișnuit cu gândul că fetele i-au plecat pentru a-și croi un drum în viață în alte părți ale lumii, Rita Mureșan trece iar prin momente grele. Ce se întâmplă acum cu Rebeca, la New York?

Momente grele pentru Rita Mureșan. Ce se întâmplă cu fiica ei, la New York?

Fostul manechin Rita Mureșan a luat prin surprindere lumea mondenă când, în 2007, a decis să divorțeze de Nelu Mureșan, cel cu care are două fete, Rebeca și Gloria. Cei doi au păstrat o relație cordială de dragul fetelor.

Prima dată a plecat Rebeca, care între timp a devenit și absolventa celei mai prestigioase facultăți din SUA, iar în 2019 și-a luat zborul și Gloria, în Londra, unde studiază marketing-ul. Deși era conștientă că fetele ei s-au transformat în tinere femei și că va urma momentul în care vor trebui să plece pe drumul lor în viață, creatoarea de modă a suferit enorm atunci când a rămas fără ele.

A trecut timpul, Rita a fost văzută pe sticlă declarând că s-a regăsit, că se ocupă de ea și plăcerile personale, însă o altă greutate s-a năpustit asupra sa.

„Vă rog să facem în fiecare zi o rugăciune”

În contextul isteriei internaționale creată de virusul COVID-19, unele lucruri s-au schimbat în familiile tuturor, mai ales în cele ale căror membri sunt plecați peste hotare. Este și cazul familiei designerului. Rita Mureșan este mulțumită că fiica ei, care studiază în Anglia, a revenit acasă și acum se află în izolare, dar gândurile se îndreaptă acum către Rebeca, care trăiește pandemia la New York.

„Nu am mai scris de mult pentru că am avut problemele mele personale! Nu vă întristez cu ele! Gloria e acasă, în izolare , dar în sfârşit unul dintre copii e acasă! Vă rog să facem în fiecare zi la ora 21:00 o rugaciune pentru sănătate şi protecţie pentru toţi românii, oriunde ar fi! Mai ales că şi fiica mea cea mare, Rebeca, e izolată în New York! Acum vreo 3 ani vă spuneam în seminarii că o să vină vremea când se vor închide graniţele ţării! Iată că a venit! Va multumesc tuturor celor care în ultimii 7 ani aţi venit la seminarii, iniţieri, citiri! Sper că v-am ajutat şi v-am schimbat puţin viaţa! Să fim sănătoşi”, a scris Rita Mureșan pe o rețea de socializare.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro