Ricky Martin, reclamat la poliție după un presupus abuz caznic. Nu, nu soțul îl acuză

Ricky Martin, reclamat la poliție după un presupus abuz caznic. Nu, nu soțul îl acuză
Ricky Martin, reclamat la poliție după un presupus abuz caznic.

Ricky Martin, reclamat la poliție după un presupus abuz caznic. Conform publicației Deadline, celebrul cântăreț Ricky Martin ar fi fost reclamat la poliție pentru un presupus abuz. La câteva ore de la aceste informații, vedeta a făcut i decalrație publică.„Complet fals”, spune Ricky Martin, care neagă acuzațiile de abuz domestic după ce poliția a cerut un ordin de restricție.

Ricky Martin neagă acuzațiile de abuz

Ricky Martin a negat toate acuzațiile dintr-o interdicție de abuz domestic formulată împotriva sa în weekend. Dezmințirea cântărețului vine în urma unui anunț făcut sâmbătă de poliția locală. Potrivit acestuia,  împotriva lui a fost emis un ordin de restricție pentru abuz domestic.

Plângerea a fost făcută în baza legii 54, cunoscută și sub numele de Legea privind prevenirea și intervenția în caz de abuz domestic. Associated Press a relatat că poliția nu a putut emite încă de vineri ordinul împotriva cântărețului. Motivul invocat atunci era că până la acel moment nu ajunsese ordinul la el.

„Confirmăm că poliția din Puerto Rico este în curs de a depune un ordin de protecție, în temeiul Legii 54, emis împotriva domnului Enrique Martín.”, a precizat poliția într-un comunicat.

Vedeta nu este acuzată de soț

Purtătorul de cuvânt al poliției, Axel Valencia, a declarat pentru AP că ordinul îl împiedică pe Martin să o contacteze pe reclamantă și că un judecător va decide ulterior dacă ordinul trebuie să rămână în vigoare.

În comunicatul poliției,nu a fost dat numele reclamantei. Deoarece cererea a fost depusă în temeiul legii din Puerto Rico privind abuzul domestic, nu se poate confirma cine se află în spatele acesteia.

Publicațiile de știri din Puerto Rico au raportat că aceasta a venit din partea unei persoane cu care Martin se întâlnea de șapte luni. Potrivit reclamantei, vedeta a negat despărțirea lor. Ulterior, ar fi fost văzut rătăcind în apropierea casei acesteia de cel puțin trei ori.

„Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la emiterea unui ordin de protecție sunt complet false și fabricate

Sutem siguri că vor ieși la iveală faptele adevărate în această chestiune. Clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin îndreptățit.”, au declarat reprezentanții lui Martin pentru revista People.

A fost o săptămână tulbure pentru vedeta, supranumită uneori „Regele muzicii pop latino”. Fostul său manager, Rebecca Drucker, l-a dat în judecată pentru comisioane neplătite în valoare de 3 milioane de dolari.

Drucker l-a manageriat pe Ricky Martin în două perioade de timp distincte, din 2014 până în 2018 și apoi din 2020 până în 2022.

Avocații ei au depus un document de 15 pagini  în sprijinul cererii sale, adăugând: „Cu Rebecca alături de el, Martin a câștigat milioane de dolari și, prin urmare, îi datorează Rebeccăi comisioane substanțiale”, conform Deadline.