Rică Răducanu trebuie operat de urgență. În ce stare se află: ‘Boala este într-o fază avansată’

Rică Răducanu trebuie operat de urgență. În ce stare se află: ‘Boala este într-o fază avansată’
Rica Raducanu trebuie operat de urgenta. In ce stare se afla Boala este intr-o fază avansat

Clipe dificile pentru Rică Răducanu. Unul dintre cei mai faimoși portari ai României are probleme serioase de sănătate. Vedeta va fi operat de urgență, deoarece boala de care suferă este într-un stadiu destul de avansat. Ce a pățit Rică Răducanu și de ce are dureri atât de mari la genunchi. Internvenția chirurgicală trebuie urgentată, pentru ca fostul mare fotbalist să nu aibă complicații.

Boala gravă de care suferă Rică Răducanu

Nu există român să nu-l știe pe Rică Răducanu. Fostul mare rapidist se bucură de aprecierea a milioane de români din toate colțurile țării, pe care i-a câștigat, de-a lungul timpului, datorită simțului său dezvoltat al umorului și talentului incredibil la fotbal.

Fostul mare sportiv al României se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar medicii i-au recomandat să fie operat de urgență la genunchi. Boala de care suferă Rică Răducanu este într-un stadiu avansat, iar durerile de picioare i-au pus capac.

Vedeta suferă de o insuficiență venoasă destul de mare, iar în ultimul timp Rică Răducanu a acuzat dureri îngrozitoare la nivelul genunchilor, motiv pentru care nu a mai fost atât de activ, în ultima vreme, fostul fotbalist fiind obișnuit să facă mișcare în fiecare zi.

„Prezintă o insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, cu multiple dilatații venoase, varicoase, cu tulburări trofice cutanate, care necesită o intervenție chirurgicală.”, a declarat medicul lui Rică Răducanu într-o emisiune TV, în urmă cu puțin timp.

Ce complicații ar putea face Rică Răducanu, dacă nu se operează

Potrivit medicului care se îngrijește de starea de sănătate a marelui sportiv Rică Răducanu, fostul rapidist trebuie să fie supus unei operații cât mai curând, deoarece boala a avansat destul de mult.

În caz contrar, Rică Răducanu ar putea fi în pericol de a dezvolta complicații severe, precum o embolie pulmonară ce i-ar pune viața în pericol.

„Boala este într-o fază destul de avansată și riscă să formeze cheaguri la nivelul venelor dilatate, care pot să urce spre inimă, să facă o embolie cardiacă sau poate să ajungă în plămâni, să facă o embolie pulmonară”, a spus cadrul medical, în aceeași emisiune.”, a completat specialistul.

Rică Răducanu este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României. A făcut istorie la echipa sa de suflet, Rapid București, pe vremea când era portarul jucătorilor ce purtau, cu mândrie, tricoul alb-vișiniu. Vedeta suferă de insuficiență venoasă mare, cu edeme mari la nivelul membrelor, o afecțiune care îi afectează mobilitatea picioarelor.