Rică Răducanu, operat de urgență. Vestea teribilă pe care a primit-o chiar acum

Rică Răducanu, operat de urgență. Vestea teribilă pe care a primit-o chiar acum
Rica Raducanu, operat de urgenta

Rică Răducanu nu scapă de problemele de sănătate. După ce a ajuns pe mâinile medicilor din cauza infecției cu coronavirus, Rică Răducanu este din nou în grija cadrelor medicale. Acesta a întâmpinat probleme de respirație și va fi operat.

Rică Răducanu, operat de urgență

Fostul portar a spus că în ultima perioadă a întâmpinat o problemă cu nasul, cauzându-i mari dureri, dar și dificultăți în respirație.Acesta a mers la medic, unde este operat în aceste momente, intervenția nefiind una ușoară. Medicii l-au anunțat pe Rică Răducanu că are un furuncul nazal care trebuie eliminat, iar această intervenție se efectuează doar chirurgical. Astfel că Rică Răducanu s-a supus și a mers la operație.

Amintim că din cauza noului coronavirus, Rică Răducanu a ajuns internat în spital. În același spital s-a aflat și soția acestuia, doar că într-o stare mult mai gravă. Ea a fost internată la ATI.

„De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. (…) Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a spus Rică Răducanu la Antena Stars.

Rică Răducanu fusese internat în salonul de la Matei Balș care a luat foc

Rică Răducanu a fost însă internat la ”Matei Balș”, chiar în salonul care ars, în urma incendiului. El fusese însă externat cu puțin timp înainte ca acea unitate să ia foc.

„Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut. Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe…

Am fost chiar acolo unde a luat foc. Mă gândeam că se poate întâmpla așa ceva, că ce-i acolo… Numai aglomerație. Săracii, doctorii parcă sunt roboți. Nici nu-i vezi. Te ajută cu ce pot. Cred că i-a depășit situația”, a spus Rică Răducanu tot la Antena Stars.

Rică Răducanu, în vârstă de 74 de ani este un fost fotbalist român. El a jucat în echipa națională de fotbal a României, la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. Pentru performanța sa a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI