Revin la Vocea României! Vestea bombă s-a aflat acum despre aceste vedete

Ce vedete revin la Vocea Romaniei

Pe data de 1 decembrie 2020, PRO TV o să difuzeze o ediție specială a emisiunii ”Vocea României”. Astfel că Marius Moga, Andra şi Adrian Despot revin în platoul emisiunii, alături de actualii membri ai juriului, Horia Brenciu, Smiley, Irina Rimes şi Tudor Chirilă, au anunţat reprezentanţii postului.

Revin la Vocea României!

Într-o zi în care, istoric vorbind, românii au înfăptuit unirea, PRO TV le pregăteşte telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii Vocea României. Astfel că antrenorii care au întors atâtea scaune de-a lungul a nouă sezoane şi foştii concurenţi care au scris istorie cu interpretările lor se vor reuni într-o sărbătoare marcată de muzică, amintiri frumoase şi multă bucurie.

„Vocea Reuniunea va fi ocazia de a vă reîntâlni cu Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, dar şi cu foştii antrenori: Adrian Despot, Andra şi Marius Moga. Fiecare dintre ei a pregătit interpretări de excepţie, fie împreună, fie alături de concurenţii pe care i-au antrenat în competiţie”, a anunţat reprezentanţii PRO TV.

De asemenea, Irina Rimes va urca pe scenă alături de Tudor pentru a le oferi telespectatorilor o surpriză muzicală, iar Andra va reveni în scaunul de antrenor pentru a ne oferi o interpretare neaşteptată a unei piese româneşti ce a scris istorie, alături de unul dintre foştii concurenţi din echipa lui Smiley.

”Îmi amintesc şi acum când am început filmările pentru primul sezon. Ne-am aruncat cu capul înainte, însă timpul şi istoria ne-au arătat ce bine am făcut. Acum, revenim în forţă şi ne bucurăm, din suflet, că i-am simţit atât de aproape pe oameni în această perioadă. Ştim că şi-au dorit să revadă Vocea şi că vor să fie alături de PRO TV.”, a declarat și Pavel Bartoş.

Pavel Bartoș visa să devină… lucrător la alimentară

Pavel Bartoș, prezentatorul emisiunea Vocea României, de la Pro TV, a declarat într-un interviu pentru adevărul.ro ce visa să devină când era mic. Surpriză însă. Nu, nu e vorba nici de actorie nici de meseria de prezentator de televiziune, ci de cea de lucrător la alimentară.

”Idealul meu era să fiu lucrător la alimentară. Ca să nu mai stau la coadă. Pentru că eram cel mai mare, eu trebuia să stau la coadă: pentru lapte, pentru pâine, pentru butelie. Şi-acum urăsc coada! Singura coadă pe care o suport e cea de la avion, că n-am ce face. Acum văd mulţi oameni în vârstă care stau la coadă. O fac pentru că se simt singuri. Din păcate, e singura lor modalitate de a mai interacţiona cu cineva. Ai văzut că mereu încep: „Şi, de ce aţi venit? Ce-aţi mai plătit?“. Vor să vorbească. Din păcate, nu prea mai avem timp de cei din jur. Dacă îmi pare rău de ceva, e că n-am vorbit mai mult cu ai mei. Mă prindeau în timpul lucrului şi întrebam: „Da, mamă, e ceva urgent? Te sun eu după“. Şi uneori trecea o zi sau două.”, a spus actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI