Primele imagini cu Oana Zăvoranu în filmul Sacrificiul de la Antena 1. Ce schimbare față de producția de la PRO TV

Oana Zăvoranu revine la marea sa pasiune, actoria, după o absență îndelungată. Vedeta face parte din distribuția serialului Sacrificiul, care va începe în această toamnă la Antena 1. Oana revine astfel în echipa producătoarei Ruxandra Ion, alături de care a colaborat, cu ani în urmă, în producțiile de succes de la Acasă TV.

Oana Zăvoranu a revenit pe platourile de filmare

 

La 15 ani de la proiectul Numai iubirea, Oana Zăvoranu se pregătește să revină în fața telespectatorilor în cadrul unui nou serial tv, Sacrificiul.

Pentru această producție, ea a început repetițiile și filmările, alături de ceilalți colegi, încă din luna mai.

Vedeta a povestit cu emoție despre noul său proiect. „A trecut ceva vreme de atunci, așa că am fost nevoită să mă acomodez treptat atât cu programul, cât și cu personajul. Mă regăsesc un pic în femeia căreia îi dau viață, însă fiind la început de proiect nu am aflat toate detaliile și încă o descopăr pe zi ce trece.

Rolul pe care îl interpretez este unul foarte mișto, pentru că e vorba de o tipă zgubilitică, o divă, care sper să fie cea mai iubită! Întotdeauna merg la câștig!”, a declarat Oana Zăvoranu despre personajul căruia îi va da viață.

După o pauză de ani buni, Oana va lucra din nou în echipa coordonată de Ruxandra Ion: „Deși pauza a fost mare, Oana este într-o formă de zile mari și sperăm ca și de data aceasta să fascineze publicul român.

După prima zi de filmare a dovedit nu numai că nu și-a pierdut abilitățile actoricești, ci ne-a și bucurat pe noi, echipa, cu talentul, seriozitatea și profesionalismul ei.”

Când o vor putea vedea fanii pe Oana Zăvoranu pe micul ecran

Oana a început să posteze deja poze de la filmările pentru noua producție în care joacă. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

CITEȘTE ȘI:

Un nou serial la Antena 1: Sacrificiul. Cine sunt actorii din rolurile principale

Vă mai amintiți de Arlechino? Ce face, acum, și cum arată actorul Mihai Sandu Gruia

Producţia va intercala trei poveşti, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI