Cine va fi partenerul Oanei Zăvoranu, în serialul Sacrificiul de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la el

Oana Zăvoranu se pregătește să revină, în atenția publicului, în cadrul unui proiect tv de mare amploare. În „Sacrificiu”, ea va forma cuplu cu unul dintre actorii care au jucat în „Fructul oprit”. Filmările pentru noua producție sunt în plină desfășurare, serialul urmând să înceapă în curând la Antena 1.

Oana Zăvoranu și Conrad Mericoffer formează un cuplu în serialul „Sacrificiul”

Poveştile excepţionale de viaţã ale celor trei familii prezentate în cel mai nou proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, „Sacrificiul” şi care fi difuzat începând din aceastã toamnã, vor fi condimentate de cãtre cuplul Oana Zăvoranu – Conrad Mericoffer. Pe Conrad, telespectatorii l-au mai văzut în „Fructul oprit”, în rolul lui Mihai Lăzărescu.

Diva (Oana Zăvoranu) este o cunoscută prezentatoare de televiziune care s-a retras din viața socială și trăieşte din câteva afaceri mici, dar care datorită renumelui ei sunt un adevãrat succes. Iubitul ei este mai tânăr decât ea și o iubeşte enorm.

Bogdan Oancea (Conrad Mericoffer), zis și Boby, partenerul de viata al Divei, nu iese din cuvântul ei și vrea s-o vadă mereu fericită. Este un nutriționist de succes și profesor de yoga cu o clientelă exclusivistă.

Diva si Boby locuiesc într-o casă spectaculoasă, pe malul unui lac, cu o priveliște cu adevãrat regală. Liniștea lor este însã tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Din toamnă, pe micul ecran

Povestea familiei Oancea va putea fi descoperitã de cãtre telespectatori în „Sacrificiul”, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1. Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI