Reușită senzațională pentru Elena Marin la Survivor România 2021. E prea tare!

Reușită senzațională pentru Elena Marin la Survivor România 2021. E prea tare!
Reusita senzationala pentru Elena Marin la Survivor Romania 2021

Elena Marin și-a revenit la Survivor România. Faimoasa coregrafă a reușit o performanță pe care nu a mai atins-o demult în cadrul competiției din Republica Dominicană. Toți coechipierii săi au felicitat-o pe frumoasa roșcată. Ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul jocului de recompensă de joi, 3 iunie.

Reușită senzațională pentru Elena Marin la Survivor România 2021

Prima victorie a acestei săptămâni de la Survivor România a avut culoarea roșie, după ce Faimoșii au câștigat jocul de recompensă. Elena Marin a fost vedeta ediției, reușind să aducă patru puncte din patru intrări pentru echipa ei.

Celebra coregrafă a strălucit pe traseu, reușind să le bată pe cele două Războinice, Maria Chițu și Adelina Damian. Concurenții din tabăra roșie au reușit să îi învingă pe adversarii lor cu un scor de 10 la 8, semn că lupta dintre cele două echipe a fost destul de strânsă. Elena Marin a fost cea care a adus punctul decisiv echipei sale, moment care a determinat câștigătorul serii.

Drept răsplată, victorioșii s-au putut bucura de o recompensă pe măsură. Faimoșii au participat la o petrecere pe plajă și s-au distrat ca la ei acasă, uitând preț de câteva ore, că sunt într-o competiție de supraviețuire.

Singurul care nu s-a putut bucura de reward a fost Sebastian Chitoșcă. Fostul fotbalist de la FCSB a avut interzis să meargă la party, pentru a-și ispăși pedeapsa în urma încălcării regulamentului de la Survivor de acum câteva săptămâni.

„Deși am fost pușcăria pușcăriilor și nu am adus niciun punct, trebuie să-mi felicit echipa pentru că le-a dat cu traseul în cap. Trebuie să ne pregătim pentru partea musculară la picioare, că stăm, și eu și Cosmin.

M-am simțit stăpân pe mine la final, mă bucur că am adus trei puncte. Se știe că eu nu mă pot bucura de această recompensă. Am să plătesc cu capul sus. Mă bucur că ei merg să se distreze și sper ca săptămâna viitoare să mă bucur și eu de recompensă.”, a declarat Sebastian Chitoșcă la Survivor România.

Ce reguli a încălcat Sebastian Chitoșcă la Survivor România

Deși colegii săi de echipă s-au răsfățat cu băuturi răcoritoare și dansuri exotice pe nisipurile fierbinți de la petrecere, Sebi a rămas în camp, alături de cei cinci Războinici.

Reamintim că Faimosul nu a respectat clauzele din contract și a făcut rost de un telefon mobil pentru a lua legătura cu soția sa de acasă, iar prezentatorul emisiunii Daniel Pavel i-a adus la cunoștiință această restricție.

„Decizia pe care am luat-o în privința ta este: la următorul joc de recompensă pe care îl veți juca, în situația în care echipa faimoșilor îl câștigă, tu nu te vei bucura de această recompensă, ca pedeapsă pentru fapta pe care ai făcut-o”, a fost decizia luată de șefii de la Survivor România în privința lui Sebastian Chitoșcă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI