Reușită pentru copiii lui Cătălin Crişan. Ce au făcut Daria şi Raris, împreună

Reușită pentru copiii lui Cătălin Crişan. Ce au făcut Daria şi Raris, împreună
Reusita pentru copiii lui Catalin Crisan. Ce au facut Daria si Raris, impreuna

Fericire mare în familia artistului Cătălin Crișan! Cei doi copii ai săi, Daria și Raris, au luat o mega-decizie pe care tatăl lor o aștepta de foarte mult timp. Despre ce este vorba, toată lumea este încântată de această veste.

Cătălin Crișan este un tată fericit

Cătălin Crișan este un părinte extrem de mândru și împlinit. Daria și Raris au talent la muzică, sunt doi copii extrem de talentați și fotogenici, așa că marele cântăreț a sperat mereu că îi va vedea pe scenă cântând împreună.

Adolescenți fiind, copiii lui Cătălin Crișan au luat decizia să-i îndeplinească marea dorință a tatălui lor. Vineri, 13 august, au lansat prima lor piesă împreună. Melodia este un cover după cântecul „Beggin” al trupei The Four Seasons, apărut prima dată în anul 1967.

Ce au declarat Daria și Raris

Daria și Raris Crișan au făcut primele declarații despre primul lor proiect muzical. Adolescenta declară că se înțelege foarte bine cu fratele ei, vocile celor doi se completează perfect. Era păcat ca prima lor piesă oficială să nu fie una la care s-au gândit și la care au lucrat împreună.

„Pe lângă faptul că ne înţelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim şi să o punem la punct împreună. Eu şi Raris suntem cei mai mari critici ai noştri, ceea ce mă bucură enorm – ştiu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el.”, a dezvăluit Daria, prin intermediul casei de discuri Roton Music.

La rândul său, Raris mărturisește că se simte fericit că lansează cu sora lui prima lor piesă împreună. Piesa aleasă de cei doi frați transmite libertatea şi energia caracteristice generaţiei lor.

„Sunt la fel de fericit pe cât este şi Daria pentru faptul că lansăm împreună prima noastră piesă. Am ales Beggin’ pentru că transmite libertatea şi energia caracteristice generaţiei noastre. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât şi nuanţarea diversă a piesei. Sper să vă placă şi vouă la fel de mult pe cât ne-a plăcut şi nouă să o exersăm şi să-i oferim o notă personală!”, a spus şi Raris.

Atât Daria, cât și Raris au cochetat, de-a lungul timpului, cu muzica. Chiar au participat și la festivaluri, unde au câștigat numeroase premii. Spre exemplu, fata cea mare a lui Cătălin Crișan a câştigat competiţia „Mamaia Copiilor” în 2017. Doi ani mai târziu, Daria a luat premiul cel mare la Virgin Radio Talent Hunt. În ceea ce îl privește pe Raris, adolescentul a câștigat diferite festivaluri de muzică, dar s-a făcut remarcat la Next Star, de la Antena 1, unde a ajuns în finală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI