Reușită majoră pentru Chef Florin Dumitrescu. Ce a făcut ieri, abia la 33 de ani

Reușită majoră pentru Chef Florin Dumitrescu. Ce a făcut ieri, abia la 33 de ani
Florin Dumitrescu, în culmea fericirii la 33 de ani. Ce a reușit să facă

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea! Cunoscutul jurat de la ‘Chefi la cuțite’ a marcat o reușită majoră la vârsta de 33 de ani. Chiar dacă mulți români au parte de așa ceva în adolescență, starul PRO TV a așteptat mai mult timp.

Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea. Ce a reușit să facă

Mulți fani au rămas șocați în momentul în care au aflat că Florin Dumitrescu nu are permis de conducere. Totuși, cunoscutul chef nu s-a lăsat și a reușit să treacă peste această etapă din viața sa chiar la vârsta de 33 de ani.

Florin Dumitrescu le-a dezvăluit admiratorilor săi din mediul online că a putut să își depășească frica de legislație, așa că o să poată să conducă propria mașină în cel mai scurt timp. Acesta nu a făcut greșeli, așa că a demonstrat că totul se poate îndeplini în momentul în care există ambiție!

„Am luat examenul. Aștept permisul. Stați în casă. Mulțumesc instructorului meu de la Simply Drive care m-a învățat cum să îmi depășesc frica de sală, legislație, dar și cum să conduc să iau admis cu 0 greșeli la traseu!”, a transmis acesta.

Ce studii are, de fapt, Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar emisiunea ‘Chefi la cuțite’ i-a adus mult succes. Chiar dacă acesta este foarte cunoscut printre telespectatori, puțini știu ce studii are, de fapt.

Florin Dumitrescu a făcut o școală cu profil sportiv, așa că s-a îndrăgostit iremediabil de polo încă de la o vârstă fragedă. Acesta a fost campion național și municipal de câteva ori, înainte de a se îndrepta către pasiunea ce l-a făcut cunoscut în toată România.

Florin Dumitrescu și-a făcut debutul în televiziune în 2012, alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. În 2016, acesta a renunțat la PRO TV și s-a mutat la Antena 1 pentru emisiunea ‘Chefi la cuțite’. Chiar dacă nu are studii universitare, acesta și-a început munca în bucătărie încă din 2001.

Unde a lucrat Florin Dumitrescu: ‘Făceam singur 800 de porții de paste’

Cunoscutul jurat a fost ajutat de tatăl său pentru a se angaja ca ajutor de bucătar la un restaurant din București. În 2007, el se decidea să plece în Italia pentru a câștiga mai multă experiență în domeniul ales.

„Lucram în Italia într-un restaurant unde făceam singur 800 de porții de paste: 400 pe prânz, 400 pe cină.

Am plecat de acolo și am ajuns într-un hotel unde doar eu și șeful bucătar făceam mese pentru 250 de persoane. Totul ține de matematică și planificare.”, a povestit acesta.

De aici, totul este istorie. Florin Dumitrescu a decis să se întoarcă în România, unde a lucrat în unele dintre cele mai renumite restaurante. Acesta a reușit să dea lovitura și în televiziune, fiind extrem de apreciat printre telespectatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI