Dani Oțil l-a dat de gol pe Chef Florin Dumitrescu la TV. Ce vrea să facă abia acum

Dani Oțil l-a dat de gol pe Chef Florin Dumitrescu la TV. Ce vrea să facă abia acum
Ce a spus Dani Otil despre Florin Dumitrescu

Dani Oțil a făcut mărturisiri azi în cadrul emisiunii ”Neatza cu Razvan si Dani” despre Chef Florin Dumitrescu, după un dialog avut cu Chef Cătălin Scărlătescu, care a vorbit despre sezonul cu numărul 9 al emisiunii ”Chefi la cutite”, care va debuta duminică la Antena 1.

Dani Oțil l-a dat de gol pe Chef Florin Dumitrescu la TV

Astfel că Dani Oțil a spus că Florin Dumitrescu este hotărât să facă un mare pas în viața lui, și anume, să-și ia permisul de conducere. Amintim că Florin Dumitrescu nu deține permis de conducere, nu din cauza vreunei potențiale interdicții, ci pur și simplu nu a simțit nevoia să conducă o mașină. Dani Oțil a dezvăluit amănunte și despre Chef Cătălin Scărlătescu.

”Florin Dumitrescu vrea să își permisul de conducere. Pe Scărlătescu îl așteaptă o barcă! Ce să mai, se pensionează ăștia doi!”, a mărturisit Dani Oțil, în emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

”Va fi cel mai tare sezon Chefi la cuțite”

De altfel, Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit azi despre noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” care va debuta duminică, ora 20:00, la Antena 1.

”Va fi cel mai tare sezon Chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravida cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!”, a spus renumitul Chef.

Totuși, Cătălin Scărlătescu a admis că nu se poate supăra pe colegii săi, chiar dacă pe Sorin Bontea îl consideră câștigător ”peste tot”.

”Nu pot sa ma cert cu Bontea sau cu Dumitrescu. Eu si cand pierd castig. Nu am loc de Bontea asta. Bontea e castigator peste tot. Nu se poate. Unde il pui castiga. În pauza de la filmari facem gogosi. O zi de filmare sureaza putin peste 12 ore. L-am batut la sah rau de tot pe Dumitrescu. El cica juca sah de cand era mic. Am mancat cateva chestii farte interesante, dar nu pot sa dau din casa. In sezonul 9 am gustat din cele mai ciudate farfurii”, a mai spus Chef Cătălin Scărlătescu în direct la Neatza cu Razvan si Dani.

În noul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” va fi și artistul Speak, în calitate de co-prezentator. Acesta o va ajuta pe Gina Pistol, stând alături de susținători când concurenții se vor afla la jurizare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI