Reușită genială pentru Faimoși la Survivor România 2021. Ce au câștigat, de fapt, în seara asta

Reușită genială pentru Faimoși la Survivor România 2021. Ce au câștigat, de fapt, în seara asta
Echipa Faimoșilor câștiga marele premiu al acestei zile

Episodul din ”Survivor România” difuzat în această seară de Kanal D a adus mari surprize în competiție. Cele două echipe, a Faimoșilor și cea a Războinicilor s-au luptat pentru un premiu important. Spre marea supriză a fanilor câștigătorii serii au fost cei care au reușit cel mai mare scor, de 10-1.

Miză mare în seara asta la ”Surivor România”

Competiția se complică din ce în ce mai mult la ”Survivor România”. După o perioadă lungă în care Faimoșii au fost de fiecare dată pierzători, în seara asta au avut șansa să schimbe jocul. Miza, una foarte importantă pentru ambele tabere, a ridicat și mai mult ștacheta.

În seara asta cele două echipe, a Faimoșilor și cea a Războinicilor, au luptat aprig în meciul pentru comunicare. Premiul de fapt constă în revenirea pe insulă, unde echipa câștigătoare are parte de saci de dormit și de posibilitatea de a lua legătura cu cei dragi de acasă. Surpriza mare a serii a fost una neașteptată, după o lungă perioadă de timp.

Echipa Faimoșilor câștiga marele premiu al acestei zile

Ultimele etape din competiția ”Survivor România” i-a avut de fiecare dată ca pierzători pe cei din echipa Faimoșilor. Parcă nimic nu s-a legat pentru ei în ultima vreme. Poate miza serii i-a determinat pe cei din echipa Faimoșilor să dea totul astăzi, în meciul pentru comunicare.

Au fost probe grele la ”Survivor România” iar mulți dintre concurenți au fost pe punctul de a ceda fizic. Deși finalul a fost unul neașteptat, Zanni a declarat, la final, că scorul nu a reflectat realitatea.

”A fost un traseu foarte frumos. Ne place acest traseu mult, mai ales că a fost un final de îndemânare și concentrare. Tensiunea de pe trasee reflectă tensiunea din câmp. Ne împăcăm, ne certăm.

Unii dintre noi trec peste momente mai ușor. Scorul nu reflectă intensitatea luptei. Nu știu ce se întâmplă cu familia asta unită și trebuie să vorbim cu familia de acasă.”, a declarat Zannidache.

Seara Faimoșilor la ”Survivor România”

Câștigătoarea din meciul pentru comunicare de la ”Survivor România”, spre surprinderea fanilor, a fost echipa Faimoșilor. Scorul la final arăta 10 în dreptul lor și un singur punct în dreptul echipei Războinicilor.

Așa că, pentru moment, echipa Faimoșilor va avea parte de puțină relaxare. În același timp vor putea lua legătura cu cei de acasă, după o lungă perioadă de izolare. Un alt membru la Faimoșilor, Culiță Sterp declara la finalul meciului că de-abia așteaptă să ia legătura cu cei dragi.

”Dacă ar exista un aparat care să-mi măsoare bucuria din suflet, bubuia aparatul. Sunt fericit pentru comunicare, că avem mare nevoie să vorbim acasă. M-a constat un punct greșeala mea, că i-am răspuns lui Sorin.

Puteam să aduc două puncte, așa am adus unul. Nu contează, important e că am câștigat și din cenușă ne înălțăm în aer tot mai sus.”, a declarat Culiță Sterp la finalul probei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI