Ce îl așteaptă pe Culiță Sterp după Survivor România: ‘E singurul din lume care nu știe’

Pe Culiță Sterp îl așteaptă o surpriză imensă atunci când va ajunge acasă! Artistul este plecat la Survivor România 2021, iar atunci când va reveni, se pare că va avea parte de o mulțime de schimbări pozitive pe plan profesional și personal.

Culiță Sterp, surpriză imensă după Survivor România. Ce va afla când va ajunge acasă

Culiță Sterp va deveni tătic în mai puțin de o lună. Iubita lui, Daniela Iliescu, este pe ultima sută de metri cu sarcina și va aduce pe lume un copilaș extrem de așteptat de cântăreț. Totuși, surprizele nu se opresc aici pentru acesta, căci pe plan profesional se pare că a dat lovitura! Chiar înainte de a pleca în aventura desfășurată în Republica Dominicană, el a înregistrat o bucată din melodia ce face furori pe Youtube, în care apare nimeni alta decât Loredana Groza.

Piesa, numită ‚Fericire’, a cucerit instant internauții și se bucură de un succes enorm încă de la lansare, mai ales pentru faptul că Loredana Groza s-a implicat în acest proiect. Deși a primit multe critici de la gurile rele, aceasta nu are de ce să își facă griji, melodia ajungând inițial pe locul 4 în lume pe Youtube.

Florin Baboi, prieten și colaborator cu artistul Culiță Sterp, a dezvăluit că acesta nu știe că a apărut în videoclip sau că în proiect a fost implicată și Loredana. Pe el îl așteaptă o surpriză imensă atunci când va ajunge acasă de la Survivor România 2021, mai ales pentru faptul că a dat lovitura pe plan profesional fără ca măcar să șție!

Culiță Sterp a dat lovitura! Ce i s-a pregătit pe plan profesional

„Culiță Sterp a înregistrat melodia înainte de a pleca la Survivor. A fost în studio la Costi Ioniță, a lucrat acolo cu noi, dar nu avea nicio idee despre ce urmează. El și-a înregistrat bucata lui, noi am avut filmări cu el pe care le-am folosit în videoclip, dar nu știe nici pe departe că acum are melodie cu Loredana, e singurul care nu știe, din lume, cred. Va fi, probabil, cea mai mare surpriză pentru el în plan muzical atunci când va ieși de la Survivor.

Adică, până să ne vină ideea după ce Costi s-a întâlnit cu ea, nu aveam o voce feminină pregătită, iar mulți au aflat abia la filmarea videoclipului că va fi cu Loredana. Iar ea e o profesionistă desăvârșită, așa cum sunt toți cei de acolo, din clip, toți artiști cu vechime și cu un succes de necontestat.

Loredana a venit și la înregistrări fără să stea pe gânduri, la videoclip a fost o profesionistă, știa exact ce se vrea de la ea, nu au fost probleme, iar rezultatul este… să fim sinceri, senzațional! Acum, doar Culiță Sterp mai trebuie să afle ce s-a întâmplat, el este singurul care încă nu știe, aștept să văd ce reacție va avea după ce iese de la Survivor.”, a spus Florin Baboi în exclusivitate pentru publicația fanatik.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI