Reușită fantastică pentru Mihai Morar și Călin Goia. Dintre sute de mii de români, ei au avut noroc

Reușită fantastică pentru Mihai Morar și Călin Goia. Dintre sute de mii de români, ei au avut noroc
Mihai Morar și Călin Goia au reușit să facă asta

În vreme de pandemie, Mihai Morar și Călin Goia au reușit să-și salveze localurile din centrul Capitalei. În timp ce alți colegi de breaslă au fost nevoiți să-și închidă afacerile, cei doi se mențin pe linia de plutire.

Reușită fantastică pentru Mihai Morar și Călin Goia

De curând, Mihai Morar s-a fotografiat  în fața cafenelei pe care o deține în zona Unirii, unde clienții obișnuiți îi calcă și acum pragul. Reporterii Impact. ro au stat de vorbă atât cu Mihai Morar, cât și cu Călin Goia. Așadar, s-a aflat ce reduceri de preț promovează, dar și cum își atrag clienții, în această perioadă.

Mihai s-a pozat recent în fața cafenelei sale ”Emozia” din Piața Unirii. La măsuțele de pe trotuar, clienții profită de zilele frumoase și socializează la o cafeluță caldă. Mihai Morar se asigură zilnic de că afacerea sa merge bine, fiind un patron grijuliu:

”Cafeneaua este deschisă, zilnic, între orele 8.00 și 17.00. Clienții respectă regulile de protecție, la vreme de pandemie. Li se ia comanda de către personalul localului, care poartă mască. Cafeaua se poate bea doar afară, la măsuțe, din pahare de carton. E o cafea de specialitate, cafea din loturi și microloturi, de la fermieri, cafeaua e notată între 0 și 100, iar cafeaua de specialitate e practic, tot ce înseamnă de la 80 de puncte în sus. Nu e cafea de comerț”. Prețurile unei cești cu cafea variază între 9 și 18 lei.

Călin Goia de la ”Voltaj” a reușit să-și salveze ceainăria din Piața Amzei

Și Călin Goia rezistă eroic în această perioadă. Ceainăria/cafenea ”Camera din Față” pe care o deține a fost inaugurată cu opt ani în urmă și are și acum activitate. Contactat de reporterii Impact.ro, Călin Goia a declarat:

”Nu a fost deloc ușor. Am vândut ceai online sau în sistemul și cu ajutorul primit din partea statului am reușit până acum să supraviețuim. Să vedem de ce surprize vom avea parte din ianuarie încolo”.

Călin Goia vinde online pachete sau borcane cu ceai și cafea boabe, la preț redus cu 50%.

”Rămânem, pe veci, ai voștri, și vă mulțumim pentru fiecare vizită, dar mai ales pentru fiecare comandă, în această perioadă de grea încercare. Vă promitem că nu ne vom da bătuți și ne vom ridica de la masă după ce ne vom juca ultima carte! Vă iubim tare mult!”, a fost mesajul postat de echipa lui, pe Facebook.

6 lei este prețul unei cafele, iar o ceșcuță de ceai se vinde cu 9 lei. Aici puteți găsi cele mai aromate ceaiuri, din măceșe, mere, ciocolată, vanilie, portocale, stafide verzi, cuișoare și scorțișoară.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI