30 dec. 2020 | 16:05

EXCLUSIV Câți bani a pierdut Călin Goia în 2020. Momente cumplite pentru solistul de la Voltaj: suma este colosală

Monden
EXCLUSIV Câți bani a pierdut Călin Goia în 2020. Momente cumplite pentru solistul de la Voltaj: suma este colosală
Călin Goia de la Voltaj a povestit câţi bani a pierdut în 2020. Suma este una uriaşă!

”Dă vina pe Voltaj!” Ei bine, anul acesta scuza nu mai e de actualitate. Călin Goia va petrece Revelionul acasă, dar duce dorul concertelor: “Va fi o seară ciudată, foarte ciudată, într-un anume fel pentru mine. Din 1999 nu am mai petrecut Noaptea dintre Ani acasă. Iar acum, după 21 de ani, o voi face! Voi sta acasă cu familia, ca oricare dintre noi!”, a declarat solistul trupei Voltaj, în exclusivitate pentru PlayTech.ro. El ne-a mai vorbit și despre ceainăria pe care a reușit să o salveze de la faliment, dar și despre suma pierdută din anularea recitalurilor, în anul pandemiei. Acum, Călin se regăsește în versurile piesei sale de succes: ”Ca la 20 de ani, fără bani în buzunar!”

“Mi-e tare dor să petrec Revelionul pe scenă”

Călin Goia duce dorul concertelor din Piaţa Constituţiei, unde, de Revelion, cânta a fața a zeci de mii de fani:

“Într-un fel mi-e tare dor să petrec Revelionul pe scenă. E o seară cu o magie aparte. Să ai, în faţa ta, 50.000 sau 60.000 de suflete şi să le spui ”La Mulţi Ani!”, ca şi cum ar fi cu toţii rudele tale cele mai dragi, ei bine, asta sigur o să-mi lipsească! Pe de altă parte, voi fi alături de ai mei într-o seară la fel de specială şi voi fi pregătit şi pentru această provocare. Nu înainte însă de a ridica un pahar în cinstea tuturor, cu puţin înainte de ora 23.00, ceasul limită care ne permite prezenţa în aer liber în aceste vremuri ciudate!”, ne-a împărtăşit Călin Goia din programul său special din Noaptea dintre Ani.

Călin va fi alături de soţia sa, Andreea, fotograf de meserie, şi de copiii lor, Petru, în vârstă de 13 ani, Tudor (12 ani) şi Măruca ( 4 ani), minunata sa familie.

“La vară va fi bine iar!”

Pe de altă parte, Călin Goia ne-a încredinţat că va veni şi vremea în care lucrurile se vor schimba iar:

“La vară va fi bine iar! Ăsta ar putea fi chiar titlul viitorului nostru şlagăr! Dar putem spera într-un 2021 mult, mult mai bun! Nu ne împiedică nimeni! În ultimele luni, cu povestea asta legată de pandemie, am stat mai mult prin studioul de înregistrări, aşa că putem anunţa că la anul vom avea un nou album, cu surprize dedicate fanilor noştri!”.

A pierdut sute de mii de euro, în anul pandemiei

El mai spune că a refuzat să-şi facă până acum un bilanţ clar al pierderilor financiare suferite, dar admite că a pierdut sume consistente din concerte şi din alte show-uri, în valoare de câteva sute de mii de euro:

“Ultimul nostru concert a avut loc pe 26 februarie, la Torino. Aş paria că ne-am întors cu ultima cursă aeriană, completând nu ştiu câte declaraţii pe propria răspundere. Apoi a început nebunia pe care nimeni nu a întrezărit-o şi totul avea să se schimbe!”, rememorează el cele întâmplate în urmă cu mai bine de zece luni.

”N-am făcut un calcul, probabil că, în Anul Pandemiei, pierderile din muzică au ajuns la câteva sute de mii de euro. Au fost anulate zeci de concerte în toată țara. Dar toți artiștii au pățit același lucru. Nu se așteapta nimeni ca acest virus să dea peste cap toată activitatea artistică. Mulți dintre noi ne-am reprofilat, alții trăiesc din micile economii”.

Și-a salvat ceainăria: “Nu a fost deloc uşor”

Călin Goia mai are şi alte motive de speranţă. Spre exemplu, e bucuros că a reuşit să-şi salveze ceainăria din Piaţa Amzei, numită “Camera din faţă”:

“Nu a fost deloc uşor. Am vândut ceai online sau în sistemul <doar cumperi şi pleci> şi cu ajutorul primit din partea statului am reuşit până acum să supravieţuim. Să vedem de ce surprize vom avea parte din ianuarie încolo”.

Şi, vorbind despre surprize, Călin Goia şi-a călcat pe inimă şi ne-a şoptit şi ce i-a adus Moşul Crăciun zilele trecute: o pereche de ghete şi un pulover din caşmir.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro