23 mai 2023 | 09:04

Rețeta specială de omletă a lui Carmen Brumă. Ingredientul surpriză care îi schimbă gustul

Diverse
Rețeta specială de omletă a lui Carmen Brumă. Ingredientul surpriză care îi schimbă gustul
Rețeta specială de omletă a lui Carmen Brumă

Are o siluetă de admirat și reușește să se mențină în formă de mai bine de două decenii. Superba vedetă nu ezită să împărtășească trucurile la care apelează, dezvăluind, de multe ori, ce pune în farfurie la fiecare masă. Află rețeta specială de omletă a lui Carmen Brumă. Un ingredient surpriză îi va schimba complet gustul acestui preparat banal.

Rețeta specială de omletă a lui Carmen Brumă

Carmen Brumă este un exemplu pentru cei care se luptă cu kilogramele în plus. Vedeta este dovada vie că războiul poate fi câștigat și oricine se poate bucura de o siluetă de admirat. Recent, partenera lui Mircea Badea a împărtășit cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online o rețetă specială de omletă.

Pentru că are mereu grijă să facă alegeri sănătoase în ceea ce privește alimentația, Carmen Brumă a dezvăluit varianta preferată a acestui preparat tradițional pentru micul dejun. Omleta făcută la cuptor este o opțiune excelentă. În plus, poate fi pregătită pentru mai multe zile și depozitată la frigider.

Lista ingredientelor cuprinde ouă, dovlecei, ceapă verde, roșii uscate, dar și două mai puțin întâlnite în clasicele rețete: mălaiul, care îi dă o textură deosebită, și pudra de colagen.

„Aveți nevoie de dovlecei, cinci ouă, ceapă verde, roșii uscate, două-trei lingurițe de mălai și mie îmi place să pun și pudră de colagen.”

Ingredientele enumerate mai sus se amestecă într-un bol, apoi compoziția se transferă într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se introduce în cuptor și se lasă în jur de 30-35 de minute. Pentru un plus de aromă, vedeta recomandă un ingredient surpriză: semințe de floarea soarelui. Acestea se presară deasupra omletei înainte de a fi pusă în cuptor.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, adevărul despre momentul în care l-a întâlnit prima oară pe Mircea Badea. Nu e aşa cum se ştia până acum: „Nu atunci ne-am cunoscut”

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă”

Vedeta de televiziune ne-a mărturisit, într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor Playtech Știri – Impact.ro, că trăiește și acum cu teama că ar putea acumula din nou kilograme nedorite.

„Am trăit ani de zile și încă trăiesc cu această teamă. Ea nu dispare niciodată, dar înveți să te obișnuiești cu ea, devine prietena ta, e acolo un partener de drum care e așa ca un fel de “supervisor”, să zicem de clopoțel, care are grijă ca atunci când o iei un pic pe arătură să sune și să te facă atent să ajungi pe direcția care trebuie și nu cred că e ceva rău.

E bine să existe teama asta de a nu te îngrășa ca să nu te îngrași, pentru că orice acumulare de kilograme nu înseamnă numai un disconfort de ordin estetic, care nu trebuie nici el neglijat, dar înseamnă și multe probleme de sănătate. Și atunci da, e bine, nu vreau să-mi dispară teama de a nu mă îngrășa. Vreau să fie acolo cu mine, sigur că ea nu trebuie să fie o teroare, nu trebuie să-mi guverneze viața, nu trebuie să mă împiedice să mai fiu eu, dar e bine să fie acolo, lângă mine”, a explicat vedeta, pentru Impact.ro.

Te-ar putea interesa și: Obiceiul de la care Carmen Brumă nu se abate niciodată pentru o siluetă de vis. Oricine poate face asta

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Gogoșari în sos de muștar. O aromă senzațională
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Plata cu cardul. Este obligatoriu. Legea se aplică peste tot în România
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
SUTE DE MII de romani AU PRIMIT BANII in avans DIRECT pe card
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro