Chef Florin Dumitrescu, fost jurat la show-ul culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1, a făcut publică rețeta pe care o respectă pentru ardeii de post. Îi umple cu un mix de ingrediente care să corespundă restricțiilor culinare impuse în această perioadă. De ce produse ai nevoie și cum prepari mâncarea.
Nu ești singura gospodină care a rămas fără idei de mâncare pentru perioada de post dinaintea Crăciunului. Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit rețeta lui pentru ardeii umpluți cu legume, care să corespundă restricțiilor culinare impuse până la sărbătorile de iarnă.
Rețeta de ardei umpluți nu este deloc dificil de urmat. Ai nevoie de câteva ingrediente, în general legume, pe care, bineînțeles, le poți modifica în funcție de preferințele pe care le ai. Cantitățile se estimează din ochi și potrivit gusturilor tale (dacă îți plac ciupercile, poți adăuga mai multe).
În rândurile de mai jos, îți prezentăm lista ingredientelor de care vei avea nevoie pentru a pregăti ardei umpluți de post, precum și modul de preparare pe care îl aplică bucătarul Florin Dumitrescu.
Citește și: Rețeta de ardei umpluți de post. Cum o prepară măicuțele de la mănăstirile din Moldova
Citește și: Rețetă de prăjitură de post cu mălai. Chef Florin Dumitrescu are un mod special de pregătire
Ardeii umpluți de post sunt gata. Se pot servi imediat după ce au fost copți, cu grijă să nu frigă însă. Toată lumea va fi mulțumită de rezultat. Poftă bună!