Rețetă cremă de brânză ca la magazin. Ingredientul principal e ieftin și trebuie congelat obligatoriu

Rețetă cremă de brânză ca la magazin. Ingredientul principal e ieftin și trebuie congelat obligatoriu

Crema de brânză slabă a devenit un ingredient extrem de important în unele preparate și plăcut pentru mulți dintre oamenii care aleg să facă mâncăruri simple și unele din ele fără coacere. Cum să o faci la tine acasă? Ai nevoie de un lucru pe care trebuie neapărat să-l ții la congelator înainte de a-ți începe rețeta.

Rețetă simplă pentru cremă de brânză

Crema de brânză a devenit rapid un ingredient care stă la baza multor rețete simple și foarte plăcute de oameni din întreaga lume. Aceasta este acum o bază potrivită și gustoasă pentru dulciuri care se pregătesc fără coacere ori pentru creme de patiserie pufoase.

De asemenea, un număr mare de pofticioși o adoră întinsă pe tartine cu câteva elemente puternice ca gust pe deasupra, perfecte pentru o gustare sau un mic-dejun. Aceasta se găsește la toate magazinele, motiv pentru care mulți nici nu s-au mai gândit că o pot face acasă, dar cu toate astea există și această posibilitate.

O cremă de brânză excelentă se face din chefir, are consitență fină și un gust nemaipomenit și plin de lapte. Cum să o prepari și care sunt combinațiile care cu siguranță îi dau gata până și pe cei mai critici oaspeți?

  • Ingrediente:

-1 litru de chefir;
-½ lingură de sare;
-piper negru măcinat — după gust;
-mărar proaspăt — după gust;
-boia de ardei dulce — după gust;
-3 căței de usturoi.

Mod de preparare și sugestii

1.Congelați chefirul în ambalajul lui original.
2. Apoi tăiați sticla de plastic din jurul lui, ca să-l scoateți din ea. Tăiați-l în rondele.
3.Transferați rondelele de chefir pe o strecurătoare tapetată cu 3-4 straturi de tifon. Lăsați-le să se decongeleze.
4.Puneți crema de brânză într-un bol. Adăugați sarea, mărar mărunțit, piper negru măcinat și boia de ardei dulce după gust, precum și usturoiul trecut prin presa de usturoi. Amestecați foarte bine.

Atenție! Alege produse de calitate și ai răbdare să se elimine zerul, ulterior nu adăuga prea multă sare pentru că va fi foarte greu să îi mai reglezi ulterior gustul. Poți să o amesteci după ce este gata cu verdețuri precum: mărar sau părtunjel ori chiar bucăți de roșii pe care le storci puțin, bucăți de măsline negre pentru contrast sau coji de ceapă tăiate foarte fin. O altă opțiune este să o prepari precum am arată pașii de mai sus, dar cu chefir și smântână de gătit care o vor face puți mai grasă, dar și mai gustoasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI