Rețeaua Orange a picat! Reacția reprezentanților companiei

Rețeaua Orange a picat! Reacția reprezentanților companiei
Rețeaua Orange a picat, miercuri după-amiază

Operatorul de telefonie mobilă Orange a întâmpinat mari dificultăți în desfășurarea activității. Rețeaua a picat miercuri, în jurul orei 15:00, astfel că utilizatorii Orange din mai multe zone din țară nu au putut folosi serviciile mobile și de date.

Serviciile nu sunt disponibile în București, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Galați, Deva, Cluj, Iași, Brașov și Timișoara, dar este posibil ca și alte zone să fie afectate.

Probleme sunt și la accesarea paginii de internet orange.ro, care se deschide cu mare dificultate. Clienții companiei au trimis mesaje pe pagina de Facebook pentru a primi lămuriri cu privire la situație. Aceștia s-au plâns că nu pot suna și trimite mesaje. Peste 450 de comentarii s-au strâns în doar 45 de minute de la anunțul postat de Orange cu privire la problema întâmpinată

Reacția reprezentanților Orange, după ce rețeaua a picat

„Momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă ca urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți”,  au transmis reprezentanții companiei.

Utilizatorii Orange nu au fost mulțumiți de reacția postată pe rețeaua de socializare. Unii dintre ei s-au arătat nemulțumiț de serviciile pe care le utilizează. În schimb, alții s-au dovedit răbdători și cu simț al umorului și au preferat să facă glume pe seama situației apărute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI