Vocea României Live Video pe Pro TV – Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie

Vocea României Live Video pe Pro TV – Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie
Emisiunea Vocea României - ediția de vineri 8 noiembrie - live video
În seara de 8 noiembrie, jurații de la Vocea României au decis cine vor fi concurenții care merg mai departe în competiția din acest sezon. Din partea Irinei Rimes au încântat trei prezențe feminine, cu voci foarte bune, însă doar Cristina Dima a fost cea care a mers mai departe.
Totodată, Tudor Chirilă a avut de făcut o alegere foarte dificilă, pentru că în echipa sa au fost trei fete care au cântat foarte bine, în opinia juratului. Acesta a ales-o însă pe Mădălina Lefter pentru a merge mai departe, în sezonul 9 de la Vocea României. În ceea ce-l privește pe Horia Brenciu, artistul a decis rapid pe cine alege pentru a înainta în competiție, fiind vorba despre Nunzio Mastrangelo.
Cel de-al nouălea sezon al talent show-ului Vocea României a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartoș revinnd în funcția de prezentator. În sezonul 9, Andra este înlocuită de Horia Brenciu, în timp ce Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă își păstrează rolurile de antrenori. În seara aceasta de la ora 20:30 va avea loc a 10 ediție pe nevăzute a show-ului muzical „Vocea României”.

Emisiunea Vocea României – ediția de vineri 8 noiembrie – live video

În ediția a noua, de vineri 1 noiembrie au început knockout-urile la Vocea României! Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu vor trimite la duel câte trei concurenți, fiecare va interpreta câte o melodie, iar unul singur merge mai departe.

Din 61 de concurenți ajunși în această etapă, doar 24 vor merge mai departe:

  • ”Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!”, a spune Smiley după ce a ascultat primul lui trio!
  • Înainte de primele eliminări, Tudor Chirilă a afirmat:”Nu aleg o interpretare, aleg ceea ce mă inspiră!”.
  • Iar Brenciu i-a surprins pe colegii lui și l-a convins pe Tudor să-i facă o declarație surprinzătoare: ”E foarte tare că Horia e imprevizibil”.

Concurenții celui de-al nouălea sezonVocea României au oferit pe scenă interpretări de neuitat

I-au încântat pe Horia, Irina, Smiley și Tudor și i-au pus în dificultate în momentul alegerilor. Dintre concurenții care au intrat în ring, antrenorii i-au ales doar pe cei în care au văzut și au simțit potențialul de a ajunge cât mai aproape de marele trofeu. Show-ul le-a adus românilor emoție, efervescență, bucurie și le-a asigurat o seară de vineri în care muzica s-a îmbinat perfect cu dansul și cu discuțiile savuroase ale antrenorilor.

În cadrul acestei etape, fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei. Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Cele cinci trio-uri de la Vocea României 2019 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Horia: Mălina Ciarnău & Chris Tapor & Elena Bozian
  2. Echipa Irina: Mihaela Romilă & Lavinia Băjinaru & Bogdan Dumitraș
  3. Echipa Smiley: Dragoș Alecsa & Daniel Tudor & Renee Santana
  4. Echipa Tudor: Natalia Sălăgean & Dragoș Moldovan & Britta Seidner și Mădălina Horeanu & Maria Farcaș & George Aghinea
Concurenții aflați la duel în prima ediție a knock-urilor de la Vocea Romaâniei.
Vocea României de pe Pro Tv – Ediția de vineri 8 noiembrie – Live Video

Live Video Online Vocea României la PRO TV

Încă puțin și competiția de voci începe! Pentru LIVE ”Vocea României”, ai aici site-ul oficial. ”Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9, iar în această seară de vineri, 8 noiembrie 2019, la ora 20:30 va avea loc ediția a zecea a emisiunii din acest sezon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI