Irina Rimes a răbufnit la Vocea României: „Foarte tare m-a enervat!”. Momentul care a scos-o din sărite pe jurată

Irina Rimes a răbufnit la Vocea României: „Foarte tare m-a enervat!”. Momentul care a scos-o din sărite pe jurată

Irina Rimes este foarte exigentă când vine vorba de concurenții pe care îi antrenează. Acest lucru a ieșit la suprafață în ediția din seara de vineri, când artista a răbufnit, la Vocea României. Nu e pentru prima dată cânde interpreta originară din Republica Moldova își spune părerea directă și li se adresează în acest mod celor din echipa ei.

Irina Rimes a răbufnit la Vocea României: „Foarte tare m-a enervat!”

Momentul care a scos-o pur și simplu din sărite pe Irina Rimes s-a petrecut în cea de-a doua ediție de knockout-ouri, de la Vocea României. Jurata a admis că s-a enervat foarte tare pe o concurentă, pentru că avea așteptări mult mai mari din partea celei pe care a antrenat-o. Imediat ce tânăra a plecat de pe scenă, Irina Rimes a avut o asemenea reacție și a putut fi văzută de telespectatori când răbufnește.
Irina Rimes a răbufnit la Vocea României:

„Foarte tare m-a enervat! Trebuia să cânte îngerește piesa asta, e unul dintre atuurile echipei mele”, i-a transmis jurata de la Vocea României concurentei care a dezamăgit-o.

„Mie îmi plac momentele lui Tudor, de anul acesta. Cea mai strălucitoare a fost Cătălina. Nu plânge, ce s-a întâmplat?”, i-a spus jurata concurentei care a început să plângă.

„Pentru c-ai lăudat-o, nu se aștepta”, i-a spus Pavel Bartoș, în câteva secunde, Irinei Rimes, pentru că antrenoarea s-a speriat când a văzut lacrimi. „Se întâmplă destul de des”, a admis și Cătălina, concurenta de la Vocea României.

Cine o antrenează pe Irina Rimes?

La rândul său, jurata de 28 de ani lucreză foarte mult cu un antrenor, mai ales că este o artistă cunoscută și are un program artistic foarte încărcat. Cea care o ajută pe Irina Rimes este o interpretă de muzică populară și o profesoară de canto care se numește Anişoara Balmuş.

„În acest an, echipa noastră este mult mai bună, avem concurenţi talentaţi cu voci deosebite. Suntem ca o familie, împărtăşim ideile, trăirile, sentimentele şi asta ne ajută să ne cunoaştem şi să îi descoperim şi mai mult pe concurenţi. Emoţia şi sinceritatea ne caracterizează ca echipă. De doi ani sunt în calitate de vocal coach şi mă bucur să fac parte din echipa «Cosmos», să antrenez voci speciale şi să cunosc oameni minunaţi. Mi-e uşor să lucrez cu Irina, ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă şi ne intersectăm gusturile muzicale. Irina e un antrenor deschis, iubeşte provocările, ţine cont de părerile celorlalţi, dar ştie şi ce vrea de la fiecare concurent în parte”, a povestit Anişoara Balmuş, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI